Haberler

Sinan Savaş'tan BETSO'ya Ziyaret

Güncelleme:

Ziraat Bankası Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nde Ticari Bankacılık Bölüm Müdürü olarak görev yapan ve Bolu Merkez Şube Müdürlüğü görevine atanan Sinan Savaş, BTSO'yu ziyaret etti.

Ziraat Bankası Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nde Ticari Bankacılık Bölüm Müdürü olarak görev yapan ve Bolu Merkez Şube Müdürlüğü görevine atanan Sinan Savaş, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (BTSO) ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Emin Semercioğlu ve Başkan Yardımcısı Kemal Sert ile bir araya gelen Ziraat Bankası Bolu Şube Müdürü Sinan Savaş, Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalıştığı süre boyunca ticari bankacılık alanında ciddi bir birikim ve deneyim edinme şansı bulduğunu ifade ederek, bu birikimini Bolu'da, Ticaret ve Sanayi Odası gibi reel sektörün önder kuruluşlarıyla da işbirliği içinde önemli projeler üreterek değerlendirmek istediğini dile getirdi. Ziraat Bankası'nın organizasyonel yapısında da birtakım revizyonların gerçekleştirildiğini söyleyen Savaş, önümüzdeki yıldan itibaren bankanın reel sektör ile çok daha yakın bir işbirliğine gideceği bilgisini verdi.

Sinan Savaş'ın Ziraat Bankası Bolu Şube Müdürlüğü görevine atanmış olmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Bolu'da reel sektörün güncel durumu ve odanın üyeleri için yürüttüğü finansal kaynaklara erişim politikası hakkında Savaş'a bilgiler verdi. Ziraat Bankası'nın reel sektörle tesis edeceği yakın düzeyde bir işbirliğinin Bolu'nun iktisadi gelişimine de katkılar sağlayacağını kaydeden Başkan Emin Semercioğlu, Savaş'a yeni görevinde başarılar diledi.

31.08.2012 16: 00: 42

TSI

NNNN - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emin Semercioğlu Ziraat Bankası Bolu Merkez

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title