Haberler

Polis Kadir Atan, şehitlik yıl dönümünde dualarla anıldı

Güncelleme:

Ankara'nın Polatlı ilçesinde devriye görevi sırasında vurularak şehit edilen polis memuru Kadir Atan, 47'nci ölüm yıl dönümünde Kastamonu'nun Tosya ilçesindeki kabri başında dualarla anıldı. Törende şehit Kadir Atan ve tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, şehidin yakınlarıyla görüşerek taleplerini dinledi ve tüm şehitlere saygılarını sundu.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde devriye görevi sırasında vurularak şehit edilen polis Kadir Atan, 47'nci ölüm yıl dönümünde Kastamonu'nun Tosya ilçesindeki kabri başında dualarla anıldı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde 1977 yılında görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Kadir Atan, Tosya ilçesine bağlı Karaköy köyündeki kabri başında ilçe protokolü ve vatandaşların katıldığı törenle anıldı. Şehit Kadir Atan ve tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okunan törende ilçe müftüsü tarafından dua edildi.

Duanın ardından şehidin kabrini ziyaret eden Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, şehit Kadir Atan'ın yakınları ile bir süre sohbet ederek, talep ve isteklerini dinledi. Kaymakam Uğur Ünsal, "Kahraman şehidimiz polis memuru Kadir Atan'a yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Şehidimizin şahsında tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran, rahmet ve saygıyla yad ediyorum" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Polatlı Ankara Tosya Güvenlik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
title