Haberler

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Arslan Açıklaması

Haberler

"Öncelikle ayakları yere sağlam basan, takımı ve forması, şehri için mücadele eden bir takım oluşturmaya gayret edeceğiz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un yeni teknik direktörü Cihat Arslan, Süper Lig yolunda ayakları yere sağlam basan, takımı, forması ve şehri için mücadele eden bir takım oluşturacaklarını söyledi.

Arslan, GAP Vadisi Tesisleri'nde, kulüp başkan vekili Uğur Büyükhatipoğlu'nun da katıldığı basın toplantısında, Şanlıurfaspor'un, Türkiye'nin önemli takımları arasında yer aldığını belirtti.

Takımın hedefleri doğrultusunda çalışacaklarını, sezon bittiğinde mutlu sona ulaşmayı amaçladıklarını vurgulayan Arslan, şöyle konuştu:

"Bundan sonra çok zorlu bir dönem bizi bekliyor. Senelerdir gelinen çok güzel noktalar var. Bunun üzerine bir tuğla daha koymaya geldik. Bu kolay mı, değil. Çok önemli ekiplerle yarışıyoruz ama tabi ki zora talibiz. Birlik, bütünlük olduktan sonra bu zorluklar Allah'ın izniyle kolaylığa dönüşecektir. Öncelikle ayakları yere sağlam basan, takımı, forması, şehri için mücadele eden bir takım oluşturmaya gayret edeceğiz. Yönetim kuruluyla ortak akılla inşallah bunların hepsini başaracağız."

Başkan vekili Büyükhatipoğlu da Türkiye'nin önemli teknik adamları arasında gördükleri Cihat Arslan'a güvendiklerini söyledi.

Arslan'ın, geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u Süper Lig'e taşıdığını anımsatan Büyükhatipoğlu, "Bugün, Şanlıurfaspor için önemli bir gün. Hocamız, geçmiş dönemde önemli başarılar kazanarak Türkiye'ye kendini tanıttı. Kendisini takımımıza kazandırdığımız için mutluyuz. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Uğur Büyükhatipoğlu Şanlıurfaspor Cihat Arslan Türkiye

İdam ipini alıp odasına asan Bahçeli'den dikkat çeken çıkış

İpi odaya astı ama sözleri çok sert

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütleri bizi maşa gibi kullanamayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi maşa gibi kullanamayacaklar

Son anketten çıkan sonuç bir hayli çarpıcı! Oyları neredeyse yüzde 10'a dayandı

Son anketten çıkan sonuç bir hayli çarpıcı! Oyları neredeyse yüzde 10'a dayandı

43. kattan düşerek can vermişti! Ölmeden önce ailesine söylediği, işin rengini değiştirir

43. kattan düşerek can vermişti! Ölmeden önce ailesine söylediği, işin rengini değiştirir

title