Haberler

Şalgamlı Kanalizasyon Hattı İnşaatında İmzalar Atıldı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesine bağlı Şalgamlı Belediye Başkanlığı, beldeye yapılacak kanalizasyon hattı inşaatında imzalar atıldı.

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesine bağlı Şalgamlı Belediye Başkanlığı, beldeye yapılacak kanalizasyon hattı inşaatında imzalar atıldı.

Şalgamlı Belediye Başkanı Salih Kıvanç yaptığı açıklamada, Şalgamlı'yı sağlıklı ve uzun yıllar hizmet edecek kanalizasyon hattı şebekesinin uzun uğraşlar sonucunda ihalesinin tamamlandığını belirterek;" Bugün Şalgamlı Belediyesi için dönüm noktalarından, tarihi günlerden birini yaşıyoruz. Beldemizin uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak kanalizasyon hattı şebeke ihalesinin yer teslimini yapıyoruz Şalgamlı Belediyesi olarak beldemize böyle bir hizmeti kazandırdığımız için son derece mutluyuz. Beldemiz halkı hizmetlerin en iyisine, en güzeline layık. Sağlıklı şehirler, sağlıklı projeler üzerine inşa edilir. Biz beldemiz halkına en iyi hizmeti sunmak için alt yapı projelerinin içme suyundan sonra, kanalizasyon hattını da kazandırmış oluyoruz." Dedi.

Belediye Başkanı

Kıvanç, yaklaşık 1 milyon 100 bin TL karşılığında MTA Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Tic. Ltd.Şti 'ne ihalesi gerçekleştirilen kanalizasyon hattı inşaatının uzunluğunun yaklaşık 9 kilometre olacağını, 300 günlük süre içerisinde tamamlanacağını belirterek;" Bu hizmetin beldemize kazandırılmasında büyük emekleri bulunan Ak Parti Tekirdağ milletvekilleri Özlem Yemişçi, Tevfik Ziyaeddin Akbulut'a ve Ak Parti il Başkanımız Ahmet Kanbur'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun." dedi.

Kanalizasyon hattı inşaatı yapım işi sözleşmesine firma yetkilisi Melih Eski ve Belediye Başkanı Salih Kıvanç ile

İLBANK Yapım Uygulamaları Müdürü Mehmet Ercan Şahmal,Jeoloji Mühendisi Ayhan Kocalar, İnşaat Mühendisi Şadi Kamil Kaya, Harita Mühendisi Abdülkadir Çakıroğlu,Belediye Harita Mühendisi İsmail Yıldırım tarafından imzalanarak yer teslimi gerçekleştirildi.

ME-

27.03.2013 14: 03: 47

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayrabolu Şalgamlı Ak Parti Tekirdağ

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title