Haberler

Sakarya Sanat Merkezi Açıldı

Sakarya Sanat Merkezi, Serdivan ilçesinde açıldı.

Sakarya Sanat Merkezi, Serdivan ilçesinde açıldı.

Sakarya Sanat Merkezi kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Ragıp Savaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İzmit'te 2007 yılında açtıkları sanat merkezine Sakarya'dan birçok talep geldiğini, talepler üzerine Sakarya'da bir merkez açmaya karar verdiklerini söyledi.

Savaş, 900 metrekare kullanım alanıma sahip merkezin zamanın koşullarına göre hazırlandığını belirterek, "Açılışını gerçekleştirdiğimiz merkezde yaklaşık 500 kişi kapasiteli okul hazırladık. Sakarya'da güzel işler yapılıyor, bizler de hep beraber, birlik içinde güzel işler çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise sanatçıların yorgunluklarını atabilmeleri ve sanat eserleri üretebilmeleri için merkezi açtıklarını belirterek, "Sakarya Sanat Merkezi, ilimizin tek sanat merkezi, özel sektör tarafından düşünülmüş, tasarlanmış. İlimizdeki çok büyük bir eksikliği gidereceğini düşünüyorum" diye konuştu

Savaş ve Alemdar ile protokol üyeleri konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesti.

Açılışa Serdivan Belediye Başkanı Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Genel Sekreteri Uğur Tın, Kültür ve Turizm İl Müdürü Hüseyin Yılmaz ile sanatseverler katıldı.

Muhabir: Salih Eren

Yayıncı: Kemal Kaymak - SAKARYA

Kaynak: AA / Yerel

ragıp savaş serdivan Sakarya

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title