Haberler

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Edirne'de

Bakan Müezzinoğlu: "Önemli bir seçim atmosferinin son saatlerindeyiz.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Önemli bir seçim atmosferinin son saatlerindeyiz. Siyasetçiler olarak konuşmalarımızı az bir süre sonra noktalayacağız. Yarın sabahtan itibaren de vatandaş konuşacak" dedi.

Müezzinoğlu, spor kulüpleri temsilcileriyle buluşacağı program için geldiği Kelaliço Güreş Eğitim Merkezi'nde, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak tarafından karşılandı.

Kulüp temsilcileriyle sohbet eden Müezzinoğlu, Balkanlar'ın spor merkezi olabilecek Edirne'nin potansiyellerinin, ortaya çıkarılması gerektiğini söyledi.

Siyasetin bilinçli yapılması gerektiğini vurgulayan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Siyaset gelip geçicidir. 'Tabela kazansın' diye siyaset yapılmaz. Partiler toplumun olduğu noktadan o toplumu daha iyi yere taşımak için vardır. Yoksa dedemin partisi, babamın tercih ettiği siyaset anlayışı diyerek biz yarınlarımızı vizyoner halde şekillendiremeyiz. Biz dünya nereye koşuyor, bizim elimizde ne zenginlik var, bu zenginlikleri yarına nasıl taşıyabiliriz bunu planlayabilen anlayışın mensupları olmalıyız."

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Ahmet Günşen de seçilmeleri halinde projeleriyle Edirne'nin Balkanlar'ın spor merkezi haline geleceğini söyledi.

"Vatandaş konuşacak"

Müezzinoğlu, Tokatlılar Derneği'ni ziyaretinde ise ülkenin geleceğinin bugünlerden daha iyi olması temennisinde bulundu. Önemli bir seçimin atmosferine girildiğini belirten Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Önemli bir seçim atmosferinin son saatlerindeyiz. Siyasetçiler olarak konuşmalarımızı az bir süre sonra noktalayacağız. Yarın sabahtan itibaren de vatandaş konuşacak. İsteğimiz milli irade kazansın, millet kazansın. Bu millet ve ülke uzun süredir kendi hak ve hukuku adına, kendi iradesi adına sağlıklı seçim ortamları yakaladığında doğruyu yaptı. Bu milletin sağduyusu, bu milletin vicdanı hiç şaşmadı."

Müezzinoğlu, milletin iradesiyle oynayanlar olduğunu, milli iradenin idama dahi götürüldüğünü ifade etti.

Günümüzde de farklı tezgahlar ve düzenler kurulduğunu dile getiren Müezzinoğlu, "Millet sağduyu ve vicdanıyla yarın tercihi yapacak. Millet artık eliyle tutabildiği gözüyle görebildiğiyle karar veriyor. Yarın akşam yine millet kazanacak, ülke kazanacak, demokrasi kazanacak" diye konuştu.

Müezzinoğlu, AK Parti iktidarında Türkiye'nin hayal edemediği yatırımlara sahip olduğunu vurguladı.

Müeezzinoğlu daha sonra Karaağaç Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

mehmet müezzinoğlu serhat ocak ak parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title