Haberler

Rektör Uslu, Öğrenci Yemekhanesini Ziyaret Etti

Rektör Uslu, Öğrenci Yemekhanesini Ziyaret Etti
Güncelleme:

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, öğrenci yemekhanesinde öğrencilerle bir araya gelerek yemek hizmetleri hakkında görüşlerini dinledi. Öğrencilerin yemek hizmetlerinden memnun olduğu belirtildi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, merkez yerleşkede bulunan öğrenci yemekhanesinde öğrencilerle bir araya gelerek yemekhane hizmetlerine ilişkin görüşlerini dinledi.

Kampüs yerleşkesi ile birlikte toplam beş ayrı yerleşkede yaklaşık 28 bin öğrenci ve 2 bin personele beslenme hizmeti veren üniversitenin bu alanda kalite standartlarını üst seviyede koruyarak iç paydaşlarına en iyi hizmeti sunmaya ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu merkez yerleşkemizdeki öğrenci yemekhanesini ziyaret etti.

Öğrencilerin hizmetlere ilişkin görüşlerini dinleyen Rektör Uslu, öğrencilere üniversitenin yemekhane hizmetleri hakkındaki görüşlerini sorduğu soruya öğrencilerin gayet memnun oldukları yönünde yanıtlar verdiği görüldü.

"Öğrenci ve Personelimiz Yemek Hizmetlerimizden Memnun"

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, üniversite tarafından merkez yerleşke ile birlikte beş ayrı yerleşkede sunulan yemek hizmetinden başta öğrencileri olmak üzere personelin gayet memnun olduğunu belirtti.

Rektörümüz Uslu ayrıca "Üniversitemizde öğrencilerimize sadece eğitim öğretim faaliyetlerinde değil, sosyal alanda da en iyi hizmeti vermeyi hedeflediğimiz için hizmet kalitemizi en üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz." diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler Hasan Uslu Rektör Eğitim Yerel Yaşam

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit tuttu

Merkez Bankası, piyasaların odaklandığı faiz kararını açıkladı

'Çözüm süreci' tartışmalarına AK Parti kapıyı kapattı

AK Parti, yeni bir çözüm sürecine kapıyı kapattı

Yeni Malatyaspor, 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından ligden çekilme kararı aldı

Depremin vurduğu şehrin takımı ligden çekiliyor

Rojin Kabaiş'in ölmeden önce internette yaptığı aramalar kafa karıştırdı

Ölmeden önce internette yaptığı aramalar kafa karıştırdı

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title