Haberler

Omü Tıp Fakültesinde Mezuniyet Töreni

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi'nde 36'ıncı dönem 170 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi'nde 36'ıncı dönem  170 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi  Spor Salonu'nda düzenlenen törene OMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mahmut Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk, Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Gelecek yıllarda daha çok çalışarak daha aydınlık bir ülke ve daha aydınlık bir dünya için çalışacağınıza yürekten inanıyorum. Bu öğrencilerinize emeği geçen çok öğretim üyesi arkadaşlarıma ve ailelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

OMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mahmut Aydın ise bu yıl üniversiteden 8 bini aşkın öğrenci mezun ettiklerini söyledi.

Tıp Fakültesi öğrencilerinin üniversitenin bu yılın son mezunları olduğunu belirten Prof. Dr. Aydın, "Anne babalar, 6 yıl öncesi göz bebekleri evlatlarını yoğun bir sınav maratonu sonrasında ülke genelinde ilk 7 bin ve ya 8 bine girmek için başarı göstermiş ve fakültemize gelmiştiniz. Sizlerle onlar eminim gurur duyuyorlardır. Onlar da bizler de sizlerle gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Daha sonra dönem birincisi Orhan Karayiğit'e, dönem ikincisi Nurtennur Kenç'e ve dönem üçüncüsü Neslihan Merd'e mezuniyet belgeleri  ve hediyeleri verildi.

Ardından mezuniyet belgesini alan 170 öğrenci hekimlik andını okuyup keplerini havaya fırlattı. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Haydar Şahinoğlu Mahmut Aydın Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title