Haberler

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Genel Merkezi'nde danışman olarak görevine devam edecek

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün aday olmayacağını açıkladı ve bundan sonra CHP Genel Merkezi'nde danışman olarak görevine devam edeceğini duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada aday olmayacağını açıklayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ün bundan sonra CHP Genel Merkezi'nde kuracakları danışma masasında 'danışman' olarak görevini sürdüreceğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Özel, grup toplantısına katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Grup toplantısında yaptığı konuşmada Osman Gürün'ün istese Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve devam edebileceğini vurgu yapan Özgür Özel, ancak Gürün'ün her siyasiye nasip olmayacak şekilde veda ettiğini söyledi. Özel, "Muğla'da Osman Gürün devam etse devam eder. Muğlalılar da bu kadar hizmetin hakkını verir. Ama Osman Gürün geldi bize dedi ki; 'Ben Muğla'ya hizmet ettim ve bir noktaya getirdim. Sizler bundan sonraki süreçte gençler kadınlar diyorsunuz. Ben bundan sonra Muğla'nın abisi olarak bayrağı teslim ediyorum' dedi. Kendisine teşekkürlerimi minnetlerimi sunuyorum. Allah tüm siyasilere böyle bir veda nasip etsin" diye konuştu.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ün özellikle çevre ve imar uygulamaları konusunda büyük emek verdiğini söyleyen Özgür Özel, bu nedenle Genel Merkezde oluşturacakları danışma masasında Başkan Gürün'ün görev alacağını ve diğer belediye başkanlarına danışmanlık yapacağını söyledi. Özel, "Yatay mimariyi Muğla'da uygulayan Belediye Başkanımız Osman Gürün, 4 kattan fazlasına imar vermemiş. Son 10 yılda tam 189 dava açmış. Çevreyi korumak ya da kendi vermediği yüksek kat uygulamalarını durdurmak için. Devletimiz Muğla'ya 3 Milyar TL yatırım yapmış. Osman Başkanım ise Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak tam 8 Milyar TL yatırım yapmış" diyerek önümüzdeki süreçte Dr. Osman Gürün'ün CHP Genel Merkezi'nde danışman olarak görevini sürdüreceğini kaydetti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Gürün Özgür Özel Muğla Yerel Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title