Haberler

Menderes'te Davullu Zurnalı Referandum Çalışması

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Menderes’in Küner Mahallesinde davullu, zurnalı referandum için ’Evet’ çalışması yaptı.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Menderes'in Küner Mahallesinde davullu, zurnalı referandum için 'Evet' çalışması yaptı.

16 Nisan tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili referandum çalışmalarına ara vermeden devam eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, 'Evet' turu kapsamında ilçeye bağlı Küner'de vatandaşlarla buluştu. Başkanı Soylu'nun buluşmasına AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya da eşlik etti. Soylu ve Kaya'nın Küner'deki referandum çalışması renkli görüntülere sahne oldu. Küner'de vatandaşlar, Başkan Soylu ve milletvekili Kaya'ya büyük bir sevgi gösterdi. Mahalle girişinde davul ve zurnalı karşılama yapan Künerli vatandaşlar, ikiliyi mahalle meydanında karanfiller atarak karşıladı.

Buluşmada konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "Küner'e gelmeden önce Başbakanımızla görüştük. Kendisinin selamını sizlere getirdik. Sayın Başbakanımız, 'Künerli hemşehrilerim benim için yapacaklarını bilirler, 16 Nisan'da 'Evet' oyuyla Menderes'i de, İzmiri'de sallasınlar' dedi. Siz bizim için çok özelsiniz sevgili kardeşlerim. Başbakanımız Binali Yıldırım'ın köyüm dediği yer Küner. 16 Nisan'da gerçekleşecek referandumda Künerli kardeşlerim gereğini yapacaktır, bundan eminim" şeklinde konuştu.

"İki tane şoför olsa, biri gaza biri frene bassa ne olur?"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının referandumda 'Evet' denmesi için yeterli olacağını kaydeden Kaya, "Kılıçdaroğlu da bize çalışıyor. Ne diyor? Otobüste bile iki şoför olmaz diyor. Evet, biz de bunu diyoruz zaten. Otobüs'ün direksiyonunda iki tane şoför olsa, biri gaza biri frene bassa ne olur? O otobüs devrilir. İşte bugün Türkiye'de ki sistemde bu. Şu an Başbakanımız Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan arasında o uzun yıllardır süren dava arkadaşlığından dolayı anlayışlı olabilirler; ama 2019'da sandıktan ne çıkacağını bilmiyoruz. Farklı, farklı isimler çıkabilir. Yaptığımız sistem değişikliğinde 2019'da geçerli olacak; çünkü o iki sürücü yüzünden bakın ülke krizler yaşadı. Bu sistem babayla oğlu birbirine düşüren sistem. Niye? Aynı yetkilerle donatılmış hem Başbakan var, hem Cumhurbaşkanı. Anlaşamazlarsa ne oluyor? Kriz çıkıyor" dedi.

"İngiltere Hayır diyor, Fransa Hayır diyor"

Güçlü Türkiye için 16 Nisan'da 'Evet' denmesi gerektiğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ise, şöyle konuştu:

"Çoluğumuzun, çocuğumuzun geleceği için, bu memleketin bekası için, hepimizin 'Evet' demesi gerekiyor. 'Hayır' diyenlere bir bakın; Almanya Hayır diyor, İngiltere Hayır diyor, Fransa Hayır diyor, İsviçre Hayır diyor, Hollanda Hayır diyor. Peki, Çanakkale'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk kimlerle savaştı? Bunlarla savaşmadı mı? Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşında bizim 300 bin insanımızı kim şehit etti? Bu hayırcılar şehit etmedi mi? Değerli arkadaşlar biz atamızın, dedemizin katillerinin peşinden mi gideceğiz, bu ülkenin sevdalısı, bu ülkenin insanına aşık al yıldızlı al bayrağa aşık insanların peşinden mi gideceğiz? Biz ne zamandan beri atamızın, dedemizin katilinin peşinden gider olduk.? Sahte Atatürkçüler buraya gelip, Atatürk'ün Kurtuluş Savaşında, Çanakkale'de savaştığı hayırcılarla gidiyorlar. Almanya'da kapı köşe aralarında tokalaşıyorlar, Türkiye Cumhuriyet Devletinin aleyhine hareketler yapan Yeşiller Partisinin milletvekilleriyle konuşuyorlar. Gerçek Atatürkçü de biziz, gerçek milliyetçi de biziz, bu bayrağın sevdalısı da biziz. Bizim yaptıklarımızla konuştuklarımızın hepsi birbirini tutuyor. Biz gidip Almanya'da, Fransa'da, İngiltere'de farklı konuşup gelip Türkiye'de farklı konuşmuyoruz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Soylu Menderes İzmir Yerel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

2 Haziran'da toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! 23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü?
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

title