Haberler

Meksika'da Aşırı Sıcaklar Nedeniyle Telef Olan Maymunların Sayısı Artıyor

Güncelleme:

Kuzey Amerika ülkesi Meksika'nın Chiapas ve Tabasco eyaletlerinde aşırı sıcaklar nedeniyle telef olan maymunların sayısı 157'ye yükseldi. İklim değişikliği ve mevsim normallerini aşan sıcaklıklar hayvanları olumsuz etkiliyor.

Kuzey Amerika ülkesi Meksika'nın Chiapas ve Tabasco eyaletlerinde aşırı sıcaklar nedeniyle telef olan maymunların sayısı 157'ye yükseldi.

Dünya en önemli sorunlarından biri olan iklim değişikliği şiddetli yağışları ve kavurucu sıcaklıkları beraberinde getiriyor. Mevsim normallerini aşan sıcaklıklardan hayvanlar da olumsuz etkileniyor. Meksika'da etkisini sürdüren kavurucu sıcaklar nedeniyle telef olan maymunların sayısı giderek artıyor. Meksika Çevre Departmanından yapılan açıklamada, Chiapas ve Tabasco eyaletlerinde telef olan uluyan maymunların (Yucatan) sayısının 157'ye yükseldiği belirtildi. 13 maymunun ise tedavi altında olduğu, 7 maymunun tedavi edilip yaşam alanlarına geri bırakıldığı aktarıldı.

Bu yıl neredeyse ülkenin tamamında ortalamanın altında yağış miktarı görüldü. - MEXİCO CİTY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İklim Değişikliği Kuzey Amerika

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title