Haberler

Kredi Garanti Fonu Seminerleri Devam Ediyor

Güncelleme:

Kredi Garanti Fonu, bölge seminerlerinin dokuzuncusunu Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ŞUTSO) yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Avrupa Yatırım Bankası tarafından başlatılan ve Avrupa Yatırım Fonu tarafından yönetilen "Büyüyen Anadolu`ya Kredi Kolaylıkları" programı kapsamında mikro işletmelerin bankalarla ve Kredi Garanti Fonu'yla (KGF) ilişkilerini güçlendirmek ve bu çerçevede banka kredilerine ve KGF kefaletine erişim imkanlarını artırabilmek amacıyla düzenledikleri bölge seminerlerinin dokuzuncusu KOBİ temsilcilerinin, KGF temsilcilerinin ve bankaların katılımı ile ŞUTSO ev sahipliğinde yapıldı.

Açılış konuşması Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin tarafından yapılan seminerde Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü Hikmet Kurnaz KGF`nin bölgedeki KOBİ`lere sağladığı kefaletler hakkında bilgilendirme yaptı. Ardından, Frankfurt School Kıdemli Bankacılık Danışmanı Ülkü Dağdelen ''Değişen Bankacılık ve Kredi süreçleri"ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen Seminere, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin'in yanı sıra Yönetim Kurlu Üyeleri Mustafa Badıllı, Mithat Arhan, Meclis Üyeleri Halil Peltek, Mustafa Şimşek, Bakır Kama ile davetliler katıldı.

Seminer, katılımcılara Frankfurt School katılım sertifikası verilmesi ile sona erdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Sabri Ertekin Frankfurt Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title