Haberler

Kösemusul, "Güzel Hizmetlere İmza Atacağız"

Doğu Marmara Esnaf Kefalet Kooperatif Birlik (SESKOB) Başkanı Ali Yılmaz, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Doğu Marmara Esnaf Kefalet Kooperatif Birlik (SESKOB) Başkanı Ali Yılmaz, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette SESKOB Başkanı Ali Yılmaz'a, Erenler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Tükenmez, Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Azmi Çelebi, Ali Fuat Paşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Duray Ölmez ve Pamukova Kooperatif Başkanı Mustafa Ünerler eşlik etti. SATSO' nun yapmış olduğu proje ve hizmetlerini yakından takip ettiklerini ve takdir ettiklerini söyleyen SESKOB Başkanı Ali Yılmaz, kooperatif olarak esnaf ve sanatkarlara yönelik yaptıkları hizmetlerden bahsetti.

Demokrasi bayramı dediğimiz, iş dünyasına yakışır bir seçim yaptıklarını söyleyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, "85 meclis üyemiz ile birlikte Sakaryamızın gelişimine katkıda bulunacak güzel hizmetlere imza atacağız. Tüm kurum ve kuruluşlarla ortak akıl çerçevesinde hareket ettiklerini kaydeden Başkan Kösemusul, "Biz kimseye gazete manşetlerinden konuşmadık. Bu şehre hizmet noktasında her şeyi karşılıklı görüş alış-verişinde bulunarak çözdük, yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Kösemusul Marmara Erenler Sakarya

Narin Güran cinayetinde çok konuşulacak itiraf: Amca Salim'in anneyle ilişkisi vardı, kızı o öldürdü

"Yüksel'le birlikte olduğumuzu kız gördü, ben de öldürdüm"

Mülakat sonuçları yarım saat içinde neden kaldırıldı? Bakan Tekin'den açıklama var

Mülakat sonuçları neden kaldırıldı? Bakan Tekin "Yanlışlıkla tuşa bastık" diyor

Metin Arolat'ın ölüm haberini alan Demet Sağıroğlu hastaneye koştu: Kalbi kaldıramadı

Metin Arolat'ın ölümünde korkunç iddia: Kalbi dayanamadı

Yıldız futbolcunun büyükannesi meydan okudu: Beni öldürmek isterlerse buradayım

Yıldız futbolcunun büyükannesi böyle meydan okudu

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });