Haberler

Konsiad Üyeleri Etso'yu Ziyaret Etti

Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) üyesi iş adamları, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti.

Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) üyesi iş adamları, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti.

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, KONSİAD üyelerinin ziyaretinde yaptığı konuşmada, Konyalı iş adamlarının Edirne'ye gelişine vesile olan KONSİAD'ın Başkanı Abdullah Başçı'ya teşekkür ettiğini belirtti.

Edirne'nin tarihi geçmişinden taşıdığı mirası, coğrafi ve stratejik konumuyla Türkiye'de bir benzerinin olmadığını söyleyen Müezzinoğlu, "Türkiye'de böyle bir ili bulamadım. Bu özellikleri kendisine ciddi bir zenginlik katıyor. Gelişmişlik ve yaşam standardı bakımından çok iyi durumda ama girişimcilik ve zenginliklerini geliştirme açısından bazı sıkıntıları var. Ben inanıyorum ki önümüzdeki süreçte, Edirne'yi sağlıklı dinamizme merdiveni basamak basamak çıkmak suretiyle el birliğiyle taşıyacağız" diye konuştu.

KONSİAD Başkanı Başçı da Edirne'ye gelen iş adamlarından Edirne'de yatırım yapmak isteyenlerin dernek olarak arkalarında duracaklarını belirtti.

Edirne Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (EDSİAD) Başkanı İsmet Açıkgöz de Edirne'nin beşeri sermaye ve yaşam kalitesinde Türkiye'de 8. sıraya olduğunu ifade etti.

Edirne'nin ticaret becerisi, üretim performansı gibi konularda çok gerilerde olmasına rağmen yaşam kalitesinde iyi bir konumda olduğunu ifade eden Açıkgöz,

"İki ülkeye açılan sınır kapılarımız var. Ulaşılabilirliğimiz son derece iyi" şeklinde konuştu.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler de Edirne'nin geçmişten günümüze sanayisi, ticareti, kültür değerleri ve tarihi dokusuyla özel bir kent olduğunu, yatırımcılar için cazip olanaklar taşıdığını kaydetti.

Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran

Yayıncı: Murat Paksoy - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Başçı Ak Parti Türkiye Yerel

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title