Haberler

'Kent Ekonomiler Forumu' Toplantısı Yapıldı

Haberler

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından 'Kent Ekonomiler Forumu' toplantısı düzenlendi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından 'Kent Ekonomiler Forumu' toplantısı düzenlendi.

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen Kent Ekonomiler Forumu toplantısının verimli geçtiğini belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, "Kent Ekonomileri Forumu aslında siyasi bir toplantı değil. Tamamen kentin ekonomisiyle ilgili, geleceği ile ilgili yaptığımız toplantılardır. Forumda çok önemli fikirler ortaya çıktı. Vizyon projeleri noktasında önemli öneriler ortaya çıktı" dedi.

Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Başkanı ve MÜSAİD Temsilcisi Mahmut Barut, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ekonomiden Sorumlu İşler Başkanı Musa Tuz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Yanmaz ile birlikte basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Av. Eğilmez, Kent Ekonomi Forumu ile ilgili durum değerlendirmesi yaptı.

Forumun kent ekonomisinin vizyon çalışmaları bakımından önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Eğilmez, "29 Haziran Cumartesi günü Genel Merkez Ekonomi İşler Başkanlığımız tarafından 81 İlde düzenlenmesi planlanan 'Kent Ekonomiler Forumu' toplantısını Şanlıurfa'da düzenledik. Bu forumda kentin ekonomisiyle ilgili, gelecekteki projelerle ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunduk. Ekonomi Forumu açılış konuşması ile başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik'in konuşması ve Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un konuşmaları ile devam etti. Ardından forum başladı. Forumda çok önemli fikirler ortaya çıktı. Vizyon projeleri noktasında önemli öneriler ortaya çıktı. Kent Ekonomileri Forumu aslında siyasi bir toplantı değil. Tamamen kentin ekonomisiyle ilgili, geleceği ile ilgili yaptığımız toplantılardır. Nihai raporumuz bir aya kadar hazırlanacak, geniş katılımla ŞUTSO'da kamuoyuna açıklayacağız" diye konuştu.

Hükümetin ekonomi çalışmalarının kente faydalı olacağını belirten Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin, "Ekonomiyle ilgili olarak her ay düzenli toplantılar yapıyoruz. Bu toplantıda da bilgilerimizi paylaştık. Zaten aklın yolu bir. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bizim düşüncelerimizin hükümette ekonomi işlerden sorumlu kişilerce bilinmesi yapacağımız işlerin önünün açılması bakımından olumludur. Çok çalıştığımız zaman Urfa'nın önü açılır, kimse bizi tutamaz" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

YUSUF EĞİLMEZ Sabri Ertekin Ak Parti Türkiye

Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Çık artık Bahçeli'yi sözcü kılma, ne diyorsan sen söyle

Bahçeli'nin Öcalan çağrısı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi

Şenyaşar ve Yıldız aileleri arasındaki 6 yıllık husumet üst düzey siyasilerin katıldığı yemekle son buldu

Şanlıurfa'da iki ailenin 6 yıllık husumetini bitiren barış töreni

Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı yeni partinin adı ve amblemi belli oldu

Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı yeni partinin adı ve amblemi belli oldu

Kira sözleşmeleri için e-Devlet hizmetinde son aşamaya gelindi

Geri sayım başladı! E-Devlet'e müthiş bir hizmet daha geliyor

title