Haberler

Kayseri İle İşbirliği Görüşmeleri Başladı

Güncelleme:

İş geliştirme programı kapsamında Şanlıurfa'ya gelen Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ŞUTSO'ya da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), Kayseri Ticaret Odası'nı ağırladı. Melikgazi İlçe Kaymakamı Erkaya Yırık, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ferhat Akmermer, Celal Hasnalçacı'nın da aralarında bulunduğu yaklaşık 40 kişilik heyet halinde ŞUTSO'ya gelen misafirler, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin, Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Üyeleri Cumali Güneş, Mustafa Badıllı, Murat İmamoğlu, Meclis Üyeleri Mustafa Şimşek, İ. Halil Peltek, Ömer Melik, Mikail Zahit, Murat Mesçi, Selahattin Ateş, Mehmet Erdem, Selçuk Karakuş, Mahmut Akaslan. M. Fatih Us, Yalçın Öksüzoğlu ve Genel Sekreter Faruk Yaşar tarafından karşılandı.

MOBİLYA SETKÖRÜ ÖN PLANDA TUTULDU

Görüşmelerde ilk konuşma yapan ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Kayseri Ticaret Odası Heyetini Şanlıurfa'da görmekten mutlu olduğunu ifade etti. Açılış konuşmasının ardından ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin misafirleri selamladı. Başkan Ertekin konuşmasında " Şanlıurfa'mızı ziyaret eden Kayseri Ticaret Odası heyetini ilimizde görmekten çok mutlu olduk. Kayseri Türkiye'de Ticareti ile mobilya sektörüyle öne çıkmış bir ilimizdir. Şanlıurfa birçok potansiyel içeriyor. Gıda konusunda, tekstil konusunda, mobilya ve yenilenebilir enerji konusunda. Buradaki fırsatları çok değerli Kayseri Ticaret Odası heyetine aktaracağız kardeşlerimiz bizi hem gelip ziyaret etmiş oluyorlar hem de bölgeler arasındaki yakınlaşmaya da vesile oluyor" diye konuştu.
Başkan Ertekin ayrıca; Şanlıurfa'nın ekonomisi, iş gücü, Sanayi potansiyeli ve teşvik noktasında avantajları hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

HİÇYILMAZ: SANAYİ DE DAHA HIZLI İLERLEMENİN YOLLARINI ARIYORUZ

Başkan Ertekin'in konuşmasının ardından Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ise Kayseri ve Kayseri Ticaret Odası hakkında bilgi paylaştı. Başkan Hiçyılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kayseri Ticaret Odası Heyeti olarak Şanlıurfa'da olmaktan son derece mutluyuz. Bizler Kayseri Ticaret Odası olarak muhtelif zamanlarda değişik odalara ziyaret etmek suretiyle, hem kendi yaptıklarımızı anlatma fırsatı buluyoruz hem de burada yapılan çalışmaları görüyoruz. Burada yapılan temaslar sonucunda üyelerimizin işlerinin daha hızlı ve iyi ilerlemesi noktasında yardımcı olacağı kanaatindeyim."

Konuşmaların ardından ikili iş görüşmeler gerçekleştirildi. 26 sektörün temsilcilerinin bir araya geldiği ikili görüşmede temsilciler iş bağlantıları gerçekleştirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mahmut Hiçyılmaz Sabri Ertekin Şanlıurfa Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title