Haberler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2023 yılında 16 ilçeye hizmet ve yatırım sağladı

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 2023 yılında 16 ilçede kilitli parke çalışmaları, oyun parkları, sosyal tesisler ve diğer birçok hizmet ve yatırım gerçekleştirdi. Toplamda 952 milyon 987 bin TL harcandı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; 2023 yılında 16 ilçenin dört bir köşesini hizmetle buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 1 yılda 952 milyon 987 bin TL hizmet ve yatırım gerçekleştirdi.

Kilitli parke çalışmalarından, oyun parkı ve halı sahaya, sosyal tesislerden sanat yapılarına, sıcak asfalt, yol yapım çalışmalarından oto korkuluk ve mezarlık duvarlarına kadar ilçelerde dokunmadık alan bırakmayan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki büyükşehir belediyesi, 2023 yılında da ilçeleri birbirinden önemli hizmetlerle buluşturdu. Büyükşehir belediyesi, kırsal kesime, başta yol olmak üzere, sosyal donatıları da içeren 952 milyon 987 bin TL hizmet ve yatırım gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 milyar TL'lik kırsala yatırım götüren Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından sadece 2023 yılında 865 bin 927 metrekare kilit parke döşemesi yapıldı. Kırsal mahallelere 87 adet sosyal tesis onarım ve yapımı gerçekleştiren büyükşehir, çocuklar için 101 oyun grubu, 26 adet de halı saha yaparak, gençlerin ve çocukların bu alandaki ihtiyacını karşıladı. Ekipler, kırsala 1 yılda 17 bin 746 mezarlık duvarı, 2 bin 328 adet beton hazır mezar yaparken, 11 bin 673 adet kamelya, bank, masa ve sandalye yapımı gerçekleştirdi. Asfalt bakım ve onarım için 2 bin 647 kilometre asfalt yama kullanan ekipler, kırsal mahalle yollarında 183 kilometre I. Kat asfalt, 297 kilometre II. Kat asfalt ve 130 kilometre BSK asfalt döktü. Ayrıca yol geçişlerinde 8 bin 520 metre korige boru kullanan büyükşehir belediyesi ekipleri, kırsal mahalle yollarına 21 bin 456 adet levha ve kar direği ile gerekli trafik işaretlemeleri yapılarak yol güvenliğini sağladı. 25 bin 16 kilometre yayla, arazi yolları yapım, bakım ve 4 bin 500 metre otokorkuluk bariyer yapılan kırsal mahallelerde kışın karla mücadele kapsamında ekip ve ekipmanları ile 2 bin 647 kilometre olan yol ağında kışın zorlu şartlarında karla mücadele çalışması yapıldı.

Bu çalışmalar çerçevesinde kırsala önem veren Büyükşehir Bbelediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatlarıyla Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından 2023 yılında 952 milyon 987 bin TL hizmet ve yatırım gerçekleştirilmiş oldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Ulaşım Yerel Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bakmadan Geçme

Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi?
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title