Haberler

Kars'ta sokakta yaşayan yaşlı adam yetkililerden yardım bekliyor

Kars'ta sokakta yaşayan yaşlı adam yetkililerden yardım bekliyor
Güncelleme:

Kars'ın önemli bölgelerinden Payton Pazarı Caddesi'nde yaşayan yaşlı bir adam, bir ayağının kırık olması nedeniyle yetkililerden yardım bekliyor. Cadde esnafı tarafından desteklenen yaşlı adamın ihtiyaçları karşılanıyor.

Kars'ta sokakta uyuyan yaşlı bir adam, yetkililerden yardım bekliyor. Bir ayağı kırık olan yaşlı adama cadde esnafı yardım ediyor.

Kars'ın önemli bölgelerinden Payton Pazarı Caddesi Hasan-ı Harakeni Külliyesi girişinde orta refüjde yaşam mücadelesi veren Ardahan'ın Posof ilçesi Oğuz köyünden 62 yaşındaki Bilgin Çölgeçen, vatandaşlar tarafından verilen yatak üzerinde geceyi geçiriyor. Cadde esnafının baktığı vatandaşın bir ayağının ise kırık, tedavi edilmesi gerekiyor.

Vatandaşın bir araya yakındır refüj de yattığını ifade eden vatandaşlar, "Tam 15-20 gündür burada yatıyor. Halk bakıyor, yemeğini veriyor. Dışarıda yatıyor, bakım evine de götürmüşler durmamış galiba, ayağı da kırık yürüyemiyor. Devletin buna bir el atması gerekiyor. Büyüklerimiz hastaneye yatırsın bakımını yaptırsınlar. Allah rızası için" dediler.

Kars'ta 20 gündür sokakta yaşan Bilgin Çölgeçen, yetkilerden kendisine uzanacak yardım elini bekliyor. Ayağı kırık olan vatandaşın ihtiyaçlarını ise bölge esnafı karşılıyor. Havaların özellikle geceleri çok soğuk olduğun dikkat çeken esnaf, Çölgeçen'in biran evvel bakım evine götürülmesi gerektiğine dikkat çekiyor. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İnsan Hakları Güncel Yerel Yaşam kars

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });