Haberler

İtso Bünyesinde Borsa Tescil Bürosu Açıldı

açıldı.Şubat ayında İTSO Başkanı Metin Anıl'ın girişimleri ve Bursa Ticaret Borsa'sı Başkanı Rıza Aydın ile yapılan görüşme sonrasında İTSO bünyesinde Bursa Borsası Tescil Ofisi açıldı.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) binasında Bursa Ticaret Borsa'sına kayıtlı üyelerinin işlemlerinin yapılabileceği tescil ofisi

açıldı.

Şubat ayında İTSO Başkanı Metin Anıl'ın girişimleri ve Bursa Ticaret Borsa'sı Başkanı Rıza Aydın ile yapılan görüşme sonrasında İTSO bünyesinde Bursa Borsası Tescil Ofisi açıldı. Ofisin İnegöl'de borsaya tabi işlemlerin tamamını yapacağı belirtildi. İTSO Başkanı Metin Anıl, borsada yapılacak işlemlerde tescil ücretinin de düşürülmesi için görüştüklerini, böylece işlemlerin binde bir oranında ücretlendirilmesinin kabul edildiğini belirtti.

Başkan Metin Anıl, İnegöl'de Bursa Ticaret Borsa'sına kayıtlı üyeler bulunduğunu, bu üyelerin evrak işleri için Bursa'ya giderek zaman kaybettiklerini belirterek, "Bursa Ticaret Borsası üyeleri aynı zamanda İTSO üyesidir. Üyelerimiz zaman kaybını ortadan kaldırmak için İnegöl'de Bursa Ticaret Borsa'nın tescil ofisi açılması girişimlerimiz olumlu sonuçlandı" diye konuştu.

(MŞ)

09.04.2013 17: 44: 33

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıza Aydın İnegöl

Rojin Kabaiş'in ölmeden önce internette yaptığı aramalar kafa karıştırdı

Ölmeden önce internette yaptığı aramalar kafa karıştırdı

Maliye ilk listeyi paylaştı! İşte Türkiye'nin vergi yüzsüzleri

Maliye ilk listeyi paylaştı! İşte Türkiye'nin vergi yüzsüzleri

Cumhuriyet Başsavcısı sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldırdı

Cumhuriyet Başsavcısı sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldırdı

Esra Erol'da şoke eden cinayet itirafı: Kızım yüzüme tükürdü, onu öldürdüm

Canlı yayına damga vuran cinayet itirafı: Yüzüme tükürdü, kızımı öldürdüm

title