Haberler

İslahiye Myo'dan Polis Günü Ziyareti

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İslahiye Meslek Yüksekokulu İslahiye İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş’ı makamında ziyaret ettiTürk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet Deveci, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İ. Halil Korkmaz ve Yüksekokul Sekreteri Bilal Erdoğan ile bir grup Yüksekokul öğrencisi İslahiye İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş’ı makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İslahiye Meslek Yüksekokulu İslahiye İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş'ı makamında ziyaret etti

Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet Deveci, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İ. Halil Korkmaz ve Yüksekokul Sekreteri Bilal Erdoğan ile bir grup Yüksekokul öğrencisi İslahiye İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş'ı makamında ziyaret etti. İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Deveci, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirdiği ziyarette Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümünü kutladı. İslahiye İlçe Emniyet Müdürü Sarıtaş'a hediye takdim eden Deveci, birimlerde çalışan polislerin de haftalarını kutladı. Yrd. Doç. Dr. Deveci, "Geçirdiğimiz zor günlerde fedakarca mücadele eden ve vatanımızın, milletimizin güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin daha da çok çalışan polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun" dedi. Emniyet Müdürü Sarıtaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Yüksekokul Müdürü ve ekibine teşekkür etti.

Yüksekokul öğrencileri de fedakarca çalışmalarından dolayı Emniyet Müdürü Sarıtaş'a çiçek takdim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Halil Korkmaz Bilal Erdoğan

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title