Haberler

Gölcük'teki Somalili Öğrenciler İçin Bilgilendirme Toplantısı

Gölcük İmam Hatip Lisesi'nde eğitime başlayan 45 Somalili öğrenciyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gölcük İmam Hatip Lisesi'nde eğitime başlayan 45 Somalili öğrenciyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gölcük İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Murat Coşkun, Somalili öğrencilerin kendi okullarında eğitime başlamalarından onur duyduklarını belirterek, öğrencilerin başarılı olduğunun hemen fark edildiğini söyledi.

Coşkun, 7 ay önce Somalili 97 kız öğrencinin Tekirdağ'daki hizmetçi eğitim kursunda Türkçe'yi öğrendiklerini dile getirerek, "Buradaki çalışmalarının ardında ilçemizde eğitim ve öğretimin başlamasıyla 45 kız öğrenci okulumuzda eğitime başladılar. Bu öğrencilerimiz Türkçe konuşulanları kolaylıkla anlayarak kendi meramlarını anlatabiliyorlar. Bu öğrencilerimiz Arapça ve İngilizceyi ileri derecede biliyorlar. Bu gün bu başarılı okulumuzda eğitim gören bu öğrencilerimiz kendileri de çok başarılı ve okulumuzda gerekli uyumu sağladıklarından dolayı kendilerine yürekten teşekkür ederim" dedi.

Konuk öğrencilerin servis ihtiyacının önemli olduğunu belirten Coşkun, "Bu konuk örencilerimizin mağdur olmaması için gerekli hizmetlerin verilmesi gerekir. Biz okul aile birliği olarak bazı imkansızlıklara rağmen yine okulumuzda bulunan tüm öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Tabi ki burada okul idaresinin de bizlere destekleri vardır. Ben yetkililerimize buradan bu konuk öğrencilerimiz için bir servis temin etmelerini istiyorum" diye konuştu.

Muhabir: Fahri Haner

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Murat Coşkun Tekirdağ Gölcük Yerel

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title