Haberler

Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın İcratlarını Anlattı

Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, Düzenlediği Basın Toplantısında 8 Sene Boyunca Gerçekleştirdiği İcraatları Anlattı.

Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, düzenlediği basın toplantısında 8 sene boyunca gerçekleştirdiği icraatları anlattı.

Gerede Belediye Başkanlığı görevini iki dönemdir yürüten Ömer Baygın, AK Parti Bolu İl Başkanlığı'nda düzenlediği toplantıda 8 yıl boyunca yaptığı hizmetleri basın mensuplarına anlattı. Gerede'nin birçok sorununu çözdüğünü vurgulayan Baygın, Arkut Dağı İçme Suyu Projesi'nden, Deri Sanayi Arıtma Tesisine kadar birçok tesisi Gerede'ye kazandırdıklarını ifade etti.

Baygın, başkanlık yaptığı dönemlerde canla başla Gerede'ye hizmet ettiğini belirterek AK Partili bir Belediye Başkanı olarak Gerede'de olan her şeyden kendisini sorumlu tuttuğunu söyledi. Baygın, "Göreve geldiğim 1999 yılından bu zamana kadar Geredemizin bir çok sorununa çözüm getirdik. Arkut Dağı İçme Suyu Projemizi masal olarak nitelendirenler vardı. Biz söz verdiğimiz tarihte bu projeyi bitirdik. Şimdi Gerede'nin ayda milyarlarca liralık karı söz konusu. Aynı şekilde, deri sanayimizin arıtma tesisi bulunmuyordu. Bu sorunu da en modern arıtma tesislerini inşa ederek çözdük. Gerede'nin birçok sorununa çözüm getirdik. Artık belediyecilikte zihniyet değişti. Belediyeler halkımızın doğumundan ölümüne kadar tüm ihtiyaçlarıyla ilgileniyor günümüzde. Bu anlamda sosyal, kültür ve spor anlamında bir çok hizmeti vatandaşlarımıza sunduk" dedi.

(CG-İÇ)

01.06.2007 15:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title