Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Amasya Milletvekili adayı Sait Yüce, seçim çalışmalarını Suluova ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Amasya Milletvekili adayı Sait Yüce, seçim çalışmalarını Suluova ilçesinde sürdürdü.

Yüce, Hürriyet Mahallesi'nde halka hitaben yaptığı konuşmada, AK Partinin 13 yıldır ülkenin her tarafına çok güzel ve önemli hizmetler yaptığını anlattı.

HDP'nin Kürt vatandaşları temsil etmediğini ve Kürt halkını istismar ettiğini ifade eden Yüce, şunları dile getirdi:

MHP de HDP ile işbirliği yapıyor. Geçtiğimiz aylarda Mecliste iç güvenlik yasası çıktı. Bu iç güvenlik yasası etrafı yakıp-yıkan, yüzlerine peçe bağlayıp her tarafa bombalar, ateşler atıp insanları öldürenleri engellemek için çıktı. Burada bu anarşi ve terörü tahrik eden HDP denen partiyle MHP beraber oy kullandı. CHP ise geçmişte tek parti döneminde bu milletin dinine, inançlarına zulmetti, işkence yaptı. Başörtüsü diye bir zulüm yaşadı bu Türkiye.  MHP'li başı örtülü bir milletvekili hanımefendi vardı. MHP Genel Merkezinden gelen emirle başını açtırdılar. Bu meseleyi Türkiye'de AK Parti düzeltti. Artık her yerde başı örtülü okuyup görev yapılabiliyor. Gözyaşı dindi ve o ötekileştirme bitti artık. İmam hatiplerin önünde engel vardı, onu biz kaldırdık. Türkiye'nin baştan başa her tarafını imar ettik. Atamız Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri 562 yıl önce karadan gemileri yürüttü, biz torunları ise denizin altından araçları geçiriyoruz."

AK Parti'nin iktidardan düşmesi halinde koalisyon hükümetlerinin kurulacağını söyleyen Yüce, "Onların IMF'ye borç yaptığı ve bıraktığı 23 milyar dolar borcu AK Parti ödedi. İşte milletini sevmek, vatanına ve milletine hizmet etmek demek budur. Şimdi gelip de "bizimle yürü Türkiye" diyorlar. Türk milleti bunlarla yürüdü pahalılık oldu, enflasyon ve faiz fırladı. Tüm bu sorunları ve sıkıntıları bitiren AK Parti oldu. AK Parti sadece Türkiye de değil Ortadoğu, Afrika ve İslam coğrafyasında, Balkanlar'da, Kafkaslar'da ve tüm dünyadaki mazlum milletlerin umudu ve ümidi Türkiye ve AK Parti oldu. Hani diyorlar ya "onlar konuşur AK Parti yapar" bu bir reklam metni değil, bu bir gerçektir" diye konuştu.

Türkiye ile AK Partinin kaderinin bir ve beraber olduğunu söyleyerek istikrarın sürmesi için halkın desteğini isteyen Yüce, beraberindeki Belediye Başkanı Fatih Üçok, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, İlçe Başkanı Aydın Korkmaz ve partililerle küçük sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA / Yerel

Sait Yüce Ak Parti Türkiye Amasya

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title