Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, "Sağlıkta 13 yılda dünya standartlarını yakaladık" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, "Sağlıkta 13 yılda dünya standartlarını yakaladık" dedi.

Kurt, İŞKUR Bölge Müdürü Hasan Kılıçaslan, Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi Dr. Alaaddin Domaç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Dursun Mehel, Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mahlut Ulubay ve Fizik Tedavi Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mehmet Şimşek'i ziyaret etti.

Gazi Devlet Hastanesinde servisleri gezerek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kurt, bir süre hastalarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

AK Parti iktidarlarının bir çok alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini ifade eden Kurt, şöyle konuştu:

"Sağlıkta 13 yılda dünya standartlarını yakaladık. 8- 10 kişilik koğuş sistemi odalardan iki kişilik 5 yıldızlı otel ayarında hastane odalarımız var. Uzman doktorlarımız günün 24 saatinde hastalarımıza hizmet veriyor. Eskiden ulaşımın zor olduğu bölgelere ambulans gitmezken şimdi ambulans helikopterler var. İlaç kuyrukları tarih oldu. 'Yerimiz yok' deyip hastaları geri çeviren hastaneler artık yok. Türkiye sağlık alanında dünyanın en önemli ülkeleri arasında yer alıyor. "

Samsun'un sağlık yatırımlarında devlet imkanlarından çok büyük pay aldığını vurgulayan Kurt, "Samsun artık sağlık turizmini yaşar hale geldi. AK Parti öncesi Samsun'dan bir çok hastamız tedavi olmak için Ankara ve İstanbul gibi büyük illere giderken şimdi bölgemizde bir çok ilden hastalarımız tedavi görmek için Samsun'daki hastanelerimize geliyor. Samsun artık sağlık kenti olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Hem kamu hem de özel hastanelerimiz sayesinde sağlık alanında sorunsuz bir il haline geldik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Basri Kurt Hasan Kılıçaslan Ak Parti Samsun

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });