Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Doğan Kubat, "Biz 7 Haziran'dan sonra AK Parti olarak milletin verdiği mesajları aldığımızı söyledik.

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Doğan Kubat, "Biz 7 Haziran'dan sonra AK Parti olarak milletin verdiği mesajları aldığımızı söyledik. Hatalarımızı düzelttik, eksikliklerimiz vardı, tamamladık. Şimdi istikametimiz belli, tek başına, güçlü bir iktidar" dedi.

Kubat, Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen sandık müşahitlerine yönelik eğitim toplantısında yaptığı konuşmada, seçimlerde bir oyun bile büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

Türkiye'nin zorlu süreçlerden geçtiğini belirten Kubat, iç ve dış güçlerin ülkeyi karanlıklara sürüklemeye çalıştığını dile getirdi.

1 Kasım seçimlerinde tüm vatandaşların sandık başına giderek istikrarın devam etmesi için oy kullanmasını isteyen Kubat, "Seçim gününde 'zaten Kırklareli'nde şu kadar çıkarıyoruz, 3 tane oy vermesek de olur, pazar günü yatıp dinlenelim' diyenler olabilir. Çevremizde böyle bir gevşeklik olabilir. Kati suretle bu tür düşünenleri, kendimizi, ailemizi, mahallemizi, sokağımızı, komşularımızı bütün bunları mutlaka oy kullanması noktasında gayret ettirmemiz gerekiyor. Bir oy bir milletvekilliği getirir, bir milletvekili iktidarı getirir. 275 milletvekiliniz olur, iktidarı kuramazsınız, 276 olacak" şeklinde konuştu.

İktidar olmanın büyük sorumluluk istediğini vurgulayan Kubat, şunları kaydetti:

"Türkiye'yi böyle zorlu bir süreçte asla yalnız bırakmayacağız, gücümüz yettiği kadar çalışacağız ve inşallah da Allah'ın izniyle tek başına iktidara geleceğiz. Seçim sandıkta kaybedilir. Bu nedenle bizim meselemiz seçmeni sandığa götürmek ve oylarımıza sahip çıkmaktır. Biz 7 Haziran'dan sonra AK Parti olarak milletin verdiği mesajları aldığımızı söyledik. Hatalarımızı düzelttik, eksikliklerimiz vardı, tamamladık. Şimdi istikametimiz belli, tek başına güçlü bir iktidar."

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Doğan Kubat Lüleburgaz Ak Parti Türkiye

7 bin liranın üzerindeki tahsilat ve ödemeler için banka zorunluluğu getirildi

7 bin TL üzerindeki ödemelerde zorunlu hale getirildi

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

title