Haberler

Gediz İmam Hatip Lisesi Mezunları Buluşması Gerçekleştirildi

Gediz İmam Hatip Lisesi Mezunları Buluşması Gerçekleştirildi
Güncelleme:

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Geleneksel Gediz İmam Hatip Lisesi Mezunları Buluşması'nın üçüncüsü, İmam Hatip Lisesi salonunda gerçekleştirildi. Etkinlikte, imam hatip okullarının eğitim sistemi içindeki önemi vurgulandı ve mezunlar keyifli bir gün geçirdi.

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Geleneksel Gediz İmam Hatip Lisesi Mezunları Buluşması'nın üçüncüsü, İmam Hatip Lisesi salonunda gerçekleştirildi.

Etkinlik, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı ve okul müdürü Akif Dündar'ın açış konuşmasıyla devam etti. Dündar, imam hatip okullarının eğitim sistemi içindeki önemine vurgu yaparak, başarılarının giderek arttığını ve öğrencilerin milli ve manevi değerlerle donatılması için gösterilen gayreti dile getirdi. Katılımcılara teşekkür eden Dündar, imam hatip okullarının eğitimdeki rolüne dikkat çekti.

Konuşmalar sırasında, hocalar ve eski öğrencilerin hatıraları yad edildi ve İmam Hatip Liselerinin misyonu, hizmetlerinin önemi ve eğitim hayatındaki kritik görevleri üzerinde duruldu. Ayrıca, bu eğitim kurumlarının desteklenmeye devam edilmesi gerektiği mesajı verildi.

Program, ikramların sunulmasının ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Mezunlar, okul hatıralarını paylaşarak keyifli bir gün geçirdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güncel Eğitim Yerel Gediz

Valiler Kararnamesi yayımlandı! 16 ilin valisi değişti

16 ilin valisi değişti! İşte isim isim tam liste

ABD Merkez Bankası'ndan tarihi karar! 54 ay sonra faizi indirdi

FED'den yıllar sonra tarihi faiz kararı

İsrail'in tek kurşun atmadan kan döktüğü Lübnan'da son durum

İsrail'in tek kurşun atmadan kan döktüğü Lübnan'da son durum

Erken seçim anketleri gelmeye başladı! Vatandaşın verdiği yanıt bir hayli manidar

Erken seçim anketleri gelmeye başladı! Vatandaşın verdiği yanıt bir hayli manidar

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });