Haberler

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu'nda Yeni Yıl Konseri

Güncelleme:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu, farklı müzik türlerini müzikseverlerle buluşturmaya devam ettiği 'Şatoda Müzik' etkinliklerinde bu ay 'Yeni Yıl Konseri'ne yer verdi. Anadolu Üniversitesi Konservatuvarı Şan Bölümü Öğretim Görevlisi Başak Büyükuğurlu'nun öğrencilerinin sahne aldığı konserde sanatseverler keyifli zaman geçirdi. Bilim Kültür ve Sanat Parkı Masal Şatosu sahnesinde düzenlenen konserde Eren Arslan, İdil Karakuzu, Muhammed Gökberk Duru ve Selcan Aydemir'e sahnede piyano ile Aylin Özuğur eşlik etti. İlgi ile takip edilen konser sonunda sanatçılar, büyük alkış aldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu, farklı müzik türlerini müzikseverlerle buluşturmaya devam ettiği "Şatoda Müzik" etkinliklerinde bu ay "Yeni Yıl Konseri"ne yer verdi.

Anadolu Üniversitesi Konservatuvarı Şan Bölümü Öğretim Görevlisi Başak Büyükuğurlu'nun öğrencilerinin sahne aldığı konserde sanatseverler keyifli zaman geçirdi.

Bilim Kültür ve Sanat Parkı Masal Şatosu sahnesinde düzenlenen konserde Eren Arslan, İdil Karakuzu, Muhammed Gökberk Duru ve Selcan Aydemir'e sahnede piyano ile Aylin Özuğur eşlik etti.

İlgi ile takip edilen konser sonunda sanatçılar, büyük alkış aldı.

Kaynak: ANKA / Yerel

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Anadolu Üniversitesi Eren Arslan

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title