Haberler

Erzurum'da Gençlik Haftası Kutlamaları Başladı

Güncelleme:

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları başladı. Çelenk sunumuyla başlayan etkinlikler, 35 farklı etkinlikle devam edecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Kutlamaları çelenk sunumu ile başladı. Erzurum GSİM Müdürü Levent Çakmur, "19 Mayıs Gençlik Haftası festivalinin coşkusunu hep birlikte yaşayacağız ve 19 Mayıs'ta taçlandıracağız" dedi.

15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Havuzbaşı'nda bulunan Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunduğu törende Atatürk Anıtına çelenk koyan Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, programda yaptığı konuşmada geleceğin ve Cumhuriyetimizin emanetçisi gençlerle, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu yaşamak ve gençlerle birlikte çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yapılacağını belirtti. 35 farklı etkinlikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Kutlamalarını gerçekleştireceklerinin altını çizen Çakmur, "19 Mayıs Gençlik Haftası festivalinin coşkusunu hep birlikte yaşayacağız ve 19 Mayıs'ta taçlandıracağız" dedi.

Bu arada Havuzbaşı'ndaki Atatürk Anıtına Çelenk sunma törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, kurum müdürleri, GSİM Hizmet, İlçe ve Şube Müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gençlik Haftası 19 Mayıs Gençlik Erzurum Spor Yerel Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title