Haberler

Ensarioğlu Traktörcüler Sitesinde

Güncelleme:

Ak Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Galip Ensarioğlu, seçim çalışmaları kapsamında traktörcüler sitesi esnafını ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Galip Ensarioğlu seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve temaslarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Ensarioğlu ve beraberindekiler merkezde bulunan Traktörcüler Sitesi esnafına ziyaret gerçekleştirildi. Yapılan ziyarette esnaflara hitaben konuşan Ensarioğlu, 30 Mart'ta Diyarbakır halkının bir tercih yapacağını belirterek, birçok hizmete imza atmış Ak Parti'nin yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu söyledi. 15 yıldır Diyarbakır'ın yerel hizmette kaybettiğini kaydeden Ensarioğlu, "Diyarbakır artık AK Parti ile kalkınacaktır" dedi. Esnafla bir süre sohbetin ardından Ensarioğlu ve beraberindekiler site içerisindeki esnafları tek tek ziyaret ederek destek istedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Galip Ensarioğlu Galip Ensarioğlu Diyarbakır Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title