Haberler

Ensarioğlu Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme:

Adalet ve Kalkınma Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Galip Ensarioğlu seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Galip Ensarioğlu ve beraberindeki Yenişehir Belediye Başkan Adayı Sebgetullah Seydaoğlu ile çok sayıda partilinin katılımıyla Cuma Namazı sonrası (Şılbe) Yolaltı Mahallesine gelerek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Yol Altı Mahalle sakinleri tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan başkan adayları burada mahalleliye bir konuşma yaptı. Başkan Adayı Ensarioğlu, 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde halkın tercihinin hizmet olduğunu belirterek, "Siz siz olun daima hizmet edenin yanında olun" diyerek çağrıda bulundu.

Bayanların 'Başkan Ensarioğlu' sloganları altında partililer mahallede bulunan halı kursu atölyesini ziyaret ederek halı dokuyan bayanlar ile sohbet eden başkan adayı Ensarioğlu ve Seydaoğlu, kadınların sorun ve sıkıntıları dinledi. Başkan Adayı Esnarioğlu ve beraberindekiler Eğil İlçesine bağlı Kazanlı Köyü halkına ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette köyde yaşanan eksiklikler ele alınarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Galip Ensarioğlu Galip Ensarioğlu Diyarbakır Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title