Haberler

Emekli Tümgeneral Özkasnak'ın Ablası Vefat Etti

Güncelleme:

28 Şubat soruşturması kapsamında tutuklu olan emekli Tümgeneral Erol Özkasnak, özel izinle ablasının cenaze törenine katıldı.

28 Şubat Davası kapsamında tutuklu olan emekli Tümgeneral Erol Özkasnak, özel izinle kız kardeşinin Çorum'daki cenaze törenine katıldı.

Genelkurmay eski Genel Sekreteri emekli Tümgeneral Özkasnak'ın İstanbul'da yaşayan kız kardeşi Gülten Özkasnak dün hayatını kaybetti. Özkasnak'ın cenazesi, yakınları tarafından sabah saatlerinde Çorum'a getirildi.

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Ulucami'ye getirilen Özkasnak'ın cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Ulumezarlık'ta defnedildi.

Cenaze törenine Özkasnak'ın yakınlarının yanı sıra 28 Şubat davası kapsamında tutuklu olan Genelkurmay eski Genel Sekreteri emekli Tümgeneral Erol Özkasnak da katıldı.

Cenazeye katılmak üzere tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevi'nden özel izinle çıkan Özkasnak, cezaevi aracıyla Ulu Cami'ye geldi. Özkasnak'a, cenaze töreni boyunca jandarma ve polislerden oluşan 20 sivil güvenlik görevlisi eşlik etti.

Törende taziyeleri kabul eden Özkasnak, basın mensuplarının sorularına da "Arkadaşlar çok üzüntülüyüm. Herhangi bir açıklama yapmayacağım" şeklinde karşılık verdi.

Özkasnak, cenaze töreninin ardından cezaevi aracıyla Sincan Cezaevine götürüldü. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Erol Özkasnak İstanbul 28 Şubat Çorum

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title