Haberler

Ekmen "Talep Olursa Belediyenin Projelerine Yardım Ederiz"

Güncelleme:

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ekmen "Batman Belediyesi kimin olursa olsun, kim proje getirirse her türlü desteği vereceğiz" dedi.

Ak Parti'li Ekmen "Belediye için her türlü desteğe hazırız"
Ekmen "Maksat Batman için hizmetse, belediyeyi kim alırsa ve bizden yardım isterse her türlü proje yardımını yaparız" dedi.
AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ekmen "Batman Belediyesi kimin olursa olsun, AK Parti hükümetine proje getirirse bizler her türlü desteği vereceğiz" dedi. Batmana gelen ve bir dizi temaslarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile birlikte esnafları ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ekmen, kahvehanede vatandaşlarla çay içti. Batmanın en büyük sorununun İluh Deresi sorunu olduğunu belirten vatandaşlar, Ekmen'e, Belediyeyi kazanamadıkları takdirde İluh Deresi projesinin hayata geçirilemeyeceğini söylediler. Bunun üzerine vatandaşlara açıklamada bulunan Ekmen "Belediye bize resmi olarak proje başvurularında bulunmadı. Sadece Alman Kalkınma Bankası Kredisi, Sel sonrası İluh Deresi rehabilitesi için nakit para ve buna benzer projesiz destek talepleri oldu. Şunu net ifade edeyim eğer bizler Belediyeyi kazanırsak, ilk yıl içinde İluh Deresinin etrafındaki mahalleleri Belde, Gap gibi lüks mahallelere çevireceğiz. Kazanamazsak bile hangi parti olursa olsun belediyeyi kazanırsa projesini bize gönderirse muhakkak destek vereceğiz. İluh Deresi gibi Batmanı ilgilendiren sorunlar parti ve şahıs sorunları değildir" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Emin Ekmen Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title