Haberler

Emin Ekmen : 17 Aralık Darbe Girişimidir

Güncelleme:

AK Parti Belediye Başkan adayı Emin Ekmen, katıldığı bir televizyonı programında canlı yayına konuk olarak gündeme ilişkin konuştu.

Ak Parti Batman Beleidye Başkan Adayı Avukat Mehmet Emin Ekmen, katıldığı bir televizyon programında güncel konulara değindi. Ekmen, yaptığı konuşmada""17 Aralık Darbe Girişimidir" dedi.

17 Aralık operasyonu hakkında görüşleri sorulan Emin Ekmen 'Doğrudan hükümete yönelik, ülke istikrarını sarsmayı hedef alan bir darbe girişimi olduğu çok açık. Ancak başarıya ulaşamamışlardır, buna rağmen vazgeçmeyecekleri, planlı bir şekilde zaman zaman saldırmaya çalışacakları bilinmektedir" dedi.
"KCK İLE SEÇİLMİŞLERİN TUTUKLANMALARI DOĞRU DEĞİLDİR"
TV 24'teki programda KCK operasyonlarına da değinen Batman Belediye Başkanı Mehmet Emin Ekmen, 'Çözüm sürecine ilk adım atıldığında, bu kirli zihniyet tarafından KCK operasyonları için düğmeye basıldı. KCK illegal bir yapılanmadır ancak yargı eliyle yürütülen operasyonlarda seçilmişleri, masum insanları tutuklayarak haksızlıklar yapıldı" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Emin Ekmen Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title