Haberler

Edremit Belediyesi Kasım Ayı Meclis'i Gerçekleşti

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı salt çoğunluk sağlanarak 54 gündem maddesi ile gerçekleştirildi.
Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda 49 ana gündem maddesine, 5 ek gündem maddesi daha...

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı salt çoğunluk sağlanarak 54 gündem maddesi ile gerçekleştirildi.

Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda 49 ana gündem maddesine, 5 ek gündem maddesi daha eklendi. İstiklal Marşı okunarak başlayan toplantıda, toplam 54 gündem maddesinin görüşülmesi 2 saat sürdü. Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar'ın meclis başkanlığı yaptığı toplantıda, Belediyenin 2014,2015,2016 mali yılına ait Bütçe taslağı ve 2014 Yılı Gelir tarifesinin görüşülmesi için 25 Kasım saat 16.00'da Meclis salonunda toplanılmasına karar verildi. Toplantının önemli gündem maddeleri arasında, Edremit Halk Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğünün Akçay'daki, Edremit Belediyesine ait olan daire'nin Kurs amaçlı kullanılmasına devam edilebilmesi için bir yıl daha sözleşmenin uzatılmasına karar verildi. Edremit'te bulanan Şelale kafe'nin işletmecisi tarafından önerilen, ihale süresini 10 yıla kadar uzatılması isteği görüşülmek üzere kira tespit komisyonuna havalesi gerçekleşti.

İlçe merkezinde UEDAŞ'ın köşk tipi yapacağı Trafolar için alınan kararla, İlçe merkezinin estetiğine uygun bir şekilde boyanması ve işlenmesine karar verildi. Ayrıca UEDAŞ'ın alt yapı çalışmalarında yarım kalan yerleri vatandaşlarımıza mağduriyet yaşatmakta. Biran önce yarım kalan yerlerin bitirilmesi için gerekli yasal uyarılar yapılacak. Lakin uyarılara uyulmazsa gerekli cezai işlem uygulanacaktır. S.S. Ed-Ser Körfez Minibüs ve Otobüs Servisleri Hiz.Mot.Taş. Kooperatifinin mevcut güzergahının iptal edilerek talep edilen yeni güzergahın kiralama talepleri Trafik komisyonuna havalesi gerçekleşti. Koçera deresinden şehrimize içme ve kullanma suyu sağlayan hat üzerine yapılacak İçmesuyu arıtma tesisinin modeli belirlendi. Seçilen arıtma tesisinde en son teknoloji'ye uygun ve kullanışlı bir arıtma tesisimiz olacaktır. Arıtma tesisinin kurulmasında yapılacak tüm işlemler için oy birliği ile riyaset makamına yetki verildi.

Mülkiyeti Edremit Belediyesi Tüzel Kişiliğine ait Gazicelal Mahallesi 564 ada, 165 no'lu parselin Maliye Hazinesine bedelsiz olarak mülkiyet devri ise, sadece Adliye Binası olarak kullanılması şartıyla devir işleminin gerçekleşebileceği oy birliği ile kabul edildi. Toplantının diğer kısımlarında ise, çok sayıda trafik ihtisas komisyonuna yapılan havaleler sonucu hazırlanan raporların tetkiki ve imar komisyonuna yapılan havaleler sonucu hazırlanan komisyon raporlarının tetkiki konuları görüşüldü. Akşam saat 17.00'de başlayan ve hiç ara verilmeden Edremit Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, saat 19.00 civarında son buldu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Belediyesi Fatih Çağlar Balıkesir Akçay

Cansız bedeni 19 gün sonra bulunan Narin'in kopuk bacağının sırrı çözüldü

Narin'in kopuk bacağının sırrı çözüldü

Kadın yardımcısının odasına zorla giren okul müdürü açığa alındı

Zorba müdürün bileti kesildi

Paranın patronu TBMM'de vekillere sunum yapacak! İşte öne çıkan 2 başlık

Paranın patronu Meclis'e çıkarma yapıyor! İşte gündeme getireceği 2 konu

Hizbullah'a yönelik siber saldırının altından CEO Cristiana çıktı

MOSSAD hazırladı, Cristiana adım adım uyguladı

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });