Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Günşen, Sedefçi'yi ziyaret etti.

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Ahmet Günşen ve il teşkilatı, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sedefçi ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.

Edirne'deki insan ilişkilerinin iyi olduğunu aktaran Sedefçi, "Bu bir siyasi yarıştır. Buna saygımız sonsuz. Demokrasinin olmazsa olmazı siyasi partilerdir. Sizlere de başarılar diliyorum. Edirne için hayırlısı olsun. Edirne'ye yakışan bir seçim dönemi olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Günşen de Sedefçi'nin göstermiş olduğu ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Yerel seçimlerde Sedefçi'ye başarılar dileyen Günşen, "Sizin de belirttiğiniz gibi Edirne'ye yakışan bir seçim olmasını temenni ediyorum" düşüncelerini aktardı.

Edirne Belediye Başkanı Sedefçi'ye ziyaret

Umumi Servis Araçları Odası Başkan Adayı Göksel Çakman ve beraberindeki heyet, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sedefçi ziyarette, kentteki tüm dernek ve sivil toplum kuruluşlarını desteklediklerini belirtti.

Oda seçimlerinde Çakman'a başarılar dileyen Sedefçi, "Kamu kurumlarına personel servis taşımacılığı için D2 belgeli araçlara izin verilmesine ilişkin getirilen düzenlemenin iptal talebi yarın ki meclis gündemimize yer almaktadır" ifadelerini kullandı.

Çakman da çalışmaları hakkında Sedefçi'ye bilgi verdi.

Uzunköprü'de "İlahi Aşk ve Sema Töreni" etkinliği

Uzunköprü ilçesinde "İlahi Aşk ve Sema Töreni" etkinliği düzenlenecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, etkinliğin belediye ve Tasavvuf Vakfı işbirliğinde 9 Şubat Pazar günü Ergene Spor Salonu'nda yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, etkinlikte tasavvuf ve sema üstadı Mustafa Özbağ'ın tasavvuf ve semaya ilişkin konuşma yapacağı kaydedildi.

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Uzunköprülülerin programda, televizyonlarda hayranlıkla izlediği semayı canlı olarak izleme fırsatı bulacağını ifade etti. Tüm vatandaşları etkinliğe davet eden İşbilen, etkinliğin ücretsiz olduğunu kaydetti.

Yerel seçimlere doğru

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Ahmet Günşen, Kapıkule Sınır Kapısı çalışanlarını ziyaret etti.

Günşen, yaptığı yazılı açıklamada, tüm hemşehrilerin kalbine dokunmanın önemli bir olgu olduğunu belirtti.

Kapıkule çalışanlarını ve tır şoförlerinin istek ve sıkıntılarını dinlediklerini aktaran Günşen, şunları kaydetti:

"Edirne'de büyük bir değişim rüzgarı esecek. Üç farklı medeniyetten miras kalan Edirnemiz, kendine eş değer illere göre maalesef çok geride kalmıştır. Edirne'nin ortak akıl ile gelişeceğine ve bu kayıpların kısa sürede giderileceğine inanıyorum. Projelerimle Edirne'yi yeniden ayağa kaldırmak için hazırım. Halkımız da teveccüh buyururlarsa 30 Mart'tan sonra Edirne'mize hizmet için çalışacağım. Bu süreçten sonra Edirne'de büyük bir değişim rüzgarı esecek. Edirne'nin kaybeden taraf olmak değil, kazanan taraf olma zamanı çoktan geldi." - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Hamdi Sedefçi Ahmet Günşen Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title