Haberler

Doğum Yardımı Ödemeleri Başladı

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın başlattığı doğum yardımı ödemeleriyle alakalı olarak Adıyaman Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Musa Şimşek açıklamalarda bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın başlattığı doğum yardımı ödemeleriyle alakalı olarak Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Musa Şimşek açıklamalarda bulundu.

Şimşek, "Bakanlığımızın başlattığı doğum yardımı uygulamasında ödemeler başlamış bulunmaktadır. 15 Mayıs tarihinde başlayan uygulamada 1 Temmuz 2015 tarihine kadar müracaat eden ailelerin ödemeleri yapılacak. Bu tarihler arasında 919 kişi doğum yardımı için başvurmuş ve ikiz çocuklarla birlikte 930 çocuk yardımı yapılacaktır. Bu yardımlar PTT şubeleri aracılığıyla annenin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasına göre yapılacaktır. Bu kapsamda toplam olarak 423 Bin 113 TL doğum yardımı yapılacaktır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Adıyaman

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500

Yorumlar (1)

Ece:

Yardım parası yattı mı bilgisi olan var mı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title