Haberler

CHP'li Meclis Üyelerinden Başaranhıncal'a Kutlama Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Meclis Üyeleri, Çorum Haber Gazetesi tarafından 2015 yılında yılın adamı seçilen Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı makamında ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Meclis Üyeleri, Çorum Haber Gazetesi tarafından 2015 yılında yılın adamı seçilen Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı makamında ziyaret ettiler.

CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Grup Başkanı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu ve belediye meclis üyelerinin ziyaretinde yılın adamı seçilmesinden dolayı Çetin Başaranhıncal'ı tebrik ederek, çalışmalarında başarı dilediler.

TSO Başkanı Başaranhıncal da, yılın adamı unvanının yalnızca şahsına ve ekibine değil, bütün iş dünyasına verildiğini düşündüğünü belirterek, "Çünkü ekibim ile birlikte bizler; iş dünyamızın, iş adamlarımızın destekleriyle güçlü ve başarılı olabiliyoruz. Bundan sonraki süreçte de yine iş dünyamızın desteğiyle çalışmaya, iş dünyamıza, ilimize ve ülkemize katma değer üretmek için gayret edeceğiz" dedi.

Başaranhıncal ayrıca, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün, Çorum'un lehine olan her konuya hassasiyetle yaklaştığını, Belediye Meclisi'nin de aynı şekilde hassasiyet gösterdiğini gözlemlediğini belirterek, "Son dönemlerde ilimizin gelişmesine katkı sağlayacak her bir çalışma ile ilgili kararlar, Belediye Meclisi'nden oy birliği ile çıkmaktadır. Dolayısıyla aynı hassasiyeti Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyelerimiz de göstermektedir. Bu da ilimizin birlik ve beraberliğine önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Desteğiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title