Haberler

CHP Edirne Milletvekili Gürkan."Önümüzdeki Yerel Seçimlerde Hem Mevcut Belediyelerimizi Koruyacağız...

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Recep Gürkan, CHP Kırklareli İl Başkanlığını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Recep Gürkan, CHP Kırklareli İl Başkanlığını ziyaret etti.

CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, CHP Kırklareli Parti binasında yaptığı basın açıklamasında yerel seçimlerde mevcut belediyeleri koruyarak, CHP'de olmayan belediyeleri de alacaklarını söyledi.

Milletvekili Gürkan, Türkiye'nin büyük bir değişim ve dünüşümden geçtiğini, bu gelişmelerde pozitif etkilerinin olduğu kadar negatif etkilerinin daha çok olduğunu belirterek;

"Önümüzdeki yerel seçimlerde hem mevcut belediyelerimizi koruyacağız hem de bizde olmayan belediyeleri de alacağız. Ülkemiz çok büyük bir değişim ve dönüşümden geçiyor. Her şey de olduğu gibi bunda da olayı pozitif tarafı var negatif tarafı var. Muhalefet partisi olarak Halkımızın 12 Haziran 2011 seçimlerinde bize Ana Muhalefet görevini vermesinden sonra biz bu görevi elimizden gelenin en iyisini yaparak sergilemeye çalışıyoruz. Bunda ne kadar başarılıyız ne kadar başarısız seçimlerde bunu ölçeceğiz. Gerek hükümetin bu güne kadar olan 10 yıllık karnesi, gerekse Türkiye'nin gidişatına baktığımızda biz Ak Parti iktidarının ülkeyi maalesef çok iyi noktalara götürmediği kanaatini taşıyoruz ve bunu hep birlikte yaşıyoruz

4+4+4'le hükümet

kendine bir seçmen profili üretme hesabını da güderek ülkemiz insanına zaten fırsat eşitsizliği nedeniyle var olan kötü eğitimi daha da kötü hale getirerek eğitim sistemini bilinçsiz sorgulamayan, irdelemeyen, eleştirmeyen tamamen biata ve biat kültürüne dayalı bir portatif yetiştirmeye çalışıyor. Ak Parti'nin önümüzdeki yıllarda iktidar olma hevesinin ve kendine eğitimsiz kitle yaratmak hesabını ortaya koyuyor. Bir toprak parçasını Vatan yapan değer o toprak parçasının üzerine sizin akıttığınız kan ve sizin verdiğiniz candır. Bir toprak parçasını bunlar Vatan yapar.

Şehit kanlarıyla, şehit canlarıyla gazilerimizin o mübarek mücadeleleriyle Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta kurmak üzere kurduğumuz, Türkiye Cumhuriyeti neredeyse 89 yıllık geçmişi hiç yokta son 10 yılı var gibi lanse edilmeye çalışılıyor. İktidar partisi üyeleri sahipleri, her ağızlarını açtıklarında son 10 yıldır 2002'den başlayarak söze giriyorlar ve o dönemden bu zaman yaptıklarını anlatıyorlar. Tabi bizde 2002 bu yana onların yaptıklarını anlatıyoruz"

dedi.

CHP Kırklareli Parti Binasında gerçekleşen basın toplantısına, CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, CHP İl Başkanı Vecdi Gündoğdu, Merkez ilçe Başkanı Şahabettin Vardar ve partiler katıldı.

30.11.2012 16: 36: 32

TSI

NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Gürkan Kırklareli

Derbide gülen taraf Aslan! Galatasaray, Fenerbahçe'yi deplasmanda devirdi

Galatasaray, Fenerbahçe'yi deplasmanda devirdi

Galatasaray'dan maç sonu Fenerbahçelileri çıldırtan paylaşımlar

Galatasaray'dan maç sonu Fenerbahçelileri çıldırtan paylaşımlar

Derbinin özeti gibi kare! Herkes Okan Buruk'un Mourinho'ya attığı bakışı konuşuyor

Herkes bu kareyi konuşuyor

Nasıl kaybettiklerini çocuğa anlatır gibi anlattı! Mourinho'dan beyin yakan derbi yorumu

Nasıl kaybettiklerini çocuğa anlatır gibi anlattı! Mourinho'dan beyin yakan derbi yorumu

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });