Haberler

Çameli'nde yoğun kar yağışı etkili oldu

Güncelleme:

Denizli'nin Çameli ilçesinde akşamüzeri başlayan yoğun kar yağışı zemini beyaz örtüyle kapladı. Kar yağışının hayatı nasıl etkileyeceği ise ilerleyen saatlerde daha net bir şekilde ortaya çıkacak.

Çameli'nde yoğun kar yağışı etkili oldu

DENİZLİ - Denizli'nin Çameli ilçesinde akşamüzeri başlayan yoğun kar yağışı zemini beyaz örtüyle kapladı.

Denizli'nin Çameli ilçesinde kar sezonu başladı. Daha önce Denizli'nin yüksek kesimlerine düşen karın ardından, Çameli ilçesine de kar yağışı başladı. Denizli genelinde Çameli ilçesi, kar yağışının ilk etkisini hisseden ilçe olarak öne çıkmaya devam ediyor. Hava sıcaklığının 0 ila 5 derece arasında seyrettiği ilçede, akşamüzeri saatlerinde başlayan kar yağışı, zamanla karla karışık yağmura dönüştü. İlçe merkezi ve yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı, bölgeyi beyaza bürümeye devam ediyor.

Kar yağışının hayatı nasıl etkileyeceği ise ilerleyen saatlerde daha net bir şekilde ortaya çıkacak. Yetkililer, özellikle yola çıkacak olan araç sürücülerini dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kar yağışının şiddetini artırması durumunda, ilçede alınacak tedbirler ve muhtemel etkilerle ilgili bilgilendirmeler de bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Çameli

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title