Haberler

Bilecik'te Trafik Çilesi: Sürücülerden Çözüm Talebi

Bilecik'te Trafik Çilesi: Sürücülerden Çözüm Talebi
Güncelleme:

Bilecik'te okulların açılmasıyla birlikte trafik çilesi yeniden başlarken, bölgede özel bir okulunda bulundu 1. OSB Kavşağı'na sürücüler bir an çözüm bulunması istediler. Günde yüzlerce aracın OSB giriş çıkış yaptığı kavşakta trafik ışığının bulunmaması kazalara da davetiye çıkarıyor. Sürücüler bu kavşağa trafik ışığının konulmasını isterken, bu sayede burada bir karmaşanın yaşanmayacağını söylediler.

Bilecik'te okulların açılmasıyla birlikte trafik çilesi yeniden başlarken, bölgede özel bir okulunda bulundu 1. OSB Kavşağı'na sürücüler bir an çözüm bulunması istediler.

Bilecik'te 2024-2025 eğitim-öğretim yılının açılmasının ardından pazartesi günü başlayan trafik çilesi sabah ve 18: 00 sularında çekilmez hale geliyor. Kent merkezinde alternatif bir yolun bulunması sürücülerin uzun kuyruklar oluşmasına neden oluyor. Bölgede özel bir okulunda bulundu 1. OSB Kavşağı'nda ise trafik karmaşası sürücülerin yüreklerini ağzına getiriyor. Günde yüzlerce aracın OSB giriş çıkış yaptığı kavşakta trafik ışığının bulunmaması kazalara da davetiye çıkarıyor. Sürücüler bu kavşağa trafik ışığının konulmasını isterken, bu sayede burada bir karmaşanın yaşanmayacağını söylediler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

bilecik Güncel trafik Yerel Yaşam OSB

Güran ailesi 19 gün boyunca rol yapmış! Adli Tıp Kurumu raporu geldi! İşte Narin'in ölüm tarihi

Adli Tıp Kurumu raporu geldi! İşte Narin'in ölüm tarihi

Savaş resmen başladı! İsrail, Lübnan'ı vurdu

Savaş resmen başladı! İsrail Lübnan'ı vurdu

İsrail vahşete doymuyor! Öldürdükleri Filistinlinin cesedini tekmeleyerek çatıdan attılar

Öldürdükleri sivili tekmeleyerek çatıdan aşağı attılar

Erdoğan'ın imzasıyla 4 üniversitede bazı fakülte, yüksekokul ve enstitüler kapatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, 4 üniversitede bazı fakülteler tarih oldu

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });