Haberler

Bayburt Jandarmasına Depremde Arama Kurtarma Eğitimi Verildi

Güncelleme:

Bayburt İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, İl Jandarma Komutanlığı personeline depremde arama kurtarma eğitimi verdi. Cumhuriyetin 100. yılında Yüz Bin Arama Kurtarma Personeli Yetiştirilme projesi kapsamında gerçekleştirilen eğitimlerle jandarma personelinin depreme daha hızlı ve etkin müdahale edebilme becerileri artırılmayı hedefleniyor.

Bayburt İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ( Afad ) ekiplerince jandarma personeline depremde arama kurtarma eğitimi verildi.

Cumhuriyetin 100. yılında Yüz Bin Arama Kurtarma Personeli Yetiştirilme projesi kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı personeline AFAD tatbikat sahasında, Bayburt AFAD Müdürlüğü ekiplerince 2 gurup halinde altışar gün teorik ve uygulamalı olarak depremde arama kurtarma eğitimi verildi.

Proje kapsamında verilen eğitimlerle jandarma personelinin depreme daha hızlı ve etkin müdahale edebilme becerilerinin arttırılması amaçlanıyor. Teorik eğitimlerde, arama kurtarma operasyonlarının temelleri, kullanılan ekipmanlar ve müdahale yöntemleri hakkında detaylı bilgiler aktarılırken, uygulamalı eğitimlerde ise gerçekçi senaryolar üzerinden çalışmalar yapıldı. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Acil Durum Jandarma Bayburt Güncel Deprem Yerel Spor AFAD

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teğmenlerin kılıçlı yeminine ilk yorum: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz?

Kılıç çekerek yemin eden teğmenlere zehir zemberek sözler

İngiliz ekonomist Ash, Mehmet Şimşek'in hakkını teslim etti: Yapmasa Türkiye benzer bir krizle karşı karşıya kalacaktı

"Yapmasa Türkiye benzer bir krizi yaşayacaktı"

Kayıp Narin olayında çarpıcı iddia: Gizli tanığın itirafları her şeyi değiştirebilir

Kayıp Narin olayında gözler kimsenin bilmediği o isimde

CHP tüzük kurultayında gerginlik! Yavaş isyan etti, İmamoğlu ve Özel gönlünü almaya çalıştı

Mansur Yavaş isyan etti, İmamoğlu ve Özel gönlünü almaya çalıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title