Haberler

Başkan Durak, Karşıyaka'daki Çalışmalarını Anlattı

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, devam eden çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, devam eden çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısında konuşan Başkan Durak, " Karşıyaka'nın çehresini değiştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Meclis toplantısında kentte devam eden belediye çalışmalarını anlatan Başkan Durak, sokakların kente yakışır hale geldiğini belirterek, "Nergis, Yalı Mahallesi ve Bahçelievler Mahalleleri'nde sokaklara parke taşı döşeme çalışmaları tamamlanmak üzere. Yüzlerce sokağı daha baştan aşağı yeniliyoruz. Yamanlar Dağı Gençlik Mesire alanı önümüzdeki ay hizmete açılacak. Nikah Sarayı'nın güçlendirmeleri tamamlandı. Çevre düzenlemesini yapıyoruz. Ahmet Taner Kışlalı Parkı içinde havuzlar ve kafeterya inşaatı yakında tamamlanacak. Diğer hizmetlerimiz de sürüyor. Önemli olan toplum yararına olan hizmetleri arttırmaktır" diye konuştu.

Toplantıda, Karşıyaka Kent Konseyi'nin çalışmaları hakkındaki bilgilendirme ise, Konsey üyesi Rıfat Özer tarafından yapıldı. Daha sonra komisyon seçimlerine geçildi. Encümen üyelikleri ile birlik üyelikleri gizli oyla seçilirken, ihtisas komisyonu üyelikleri açık oylama ile belirlendi. Yapılan seçimler sonucu, Aysel Aksoy, Hüseyin Günlü ve Aslı Çam Kılık Encümen üyeliğine; Emel Atasoy, Riıfat Özer, Sevim Brav, Murat Ilgın, Mehmet Ersoy Hukuk Komisyonu; Coşkun Süer, Gülay Eren, Mithat Salepçioğlu, Necat Yılmaz, Duran Başaran Plan ve Bütçe Komisyonu; Ahmet Diker, Faruk Yıldırım, Hüseyin Akbaş, Talat Karasu, Ramadan Gezginci

İmar Komisyonu; Mustafa Özçakar, Haydar İnanç, Önder Fitöz, Serdar Aktop, Önder Koç Gençlik ve Spor Komisyonu; Haydar İnanç, Gürkan Şenışık, Sevgi Molva, Mustafa Özsözlü ve Serdar Aktop ise Yerel Gündem 21 üyesi oldu.

Meclis Toplantısında ayrıca Remzi İyigün, Nihat Egemen, Ahmet Pendikli ve gazeteci Haluk Besen'in isimlerinin park ve sokaklara verilmesi kararı alındı. Demirköprü Mahallesi 6025 sokakta yeni yapılan parka da "Özgürlük Parkı" adı verilmesi oybirliğiyle kabul edildi.

Karşıyaka Belediyesi resmi internet sitesinden (www.karsiyaka.bel.tr) canlı olarak yayınlanan belediye meclis toplantılarının ikincisi, 5 Nisan günü saat 17.30'da gerçekleşecek.

(ERG-

03.04.2012 14: 57: 09

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Cevat Durak Karşıyaka Yerel Haberler

Ankara'da 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Ankara'da 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler 'Dur baba, yapma' haykırışı oldu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler "Dur baba, yapma" haykırışı oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title