Haberler

Vahap Baysal, BİŞHAK Başkanlığına 3. Kez Seçildi

Vahap Baysal, BİŞHAK Başkanlığına 3. Kez Seçildi
Güncelleme:

Bingöl Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği (BİŞHAK) Olağan 8. Kongresinde mevcut başkan Vahap Baysal, 232 oyun 150'sini alarak 3. kez başkan seçildi. Seçimde 277 üyenin 232'si oy kullandı. Baysal, seçim sonrası yaptığı açıklamada, tüm üyelere teşekkür ederek derneğin kazandığını vurguladı ve hizmetlerine devam edeceğini belirtti.

Bingöl Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği (BİŞHAK) Olağan 8. Kongresinde kullanılan 232 oyun 150'sini alan Vahap Baysal, 3.kez başkan seçildi.

BİŞHAK Olağan 8. Kongresi geçekleşti. BİŞHAK Derneğinde yapılan seçime rekor katılım sağlandı. 277 üyenin kayıtlı olduğu seçimde 232 üye sandık başına giderek oy kullanırken 46 üye ise seçime katılmadı. Yapılan oy sayımı sonrası mevcut başkan Vahap Baysal 150 oy, İdris Küçükkaya 57 oy, Ali Ari ise 25 oy alırken Baysal, aldığı rekor oyla 3.kez BİŞHAK Başkanlığına seçildi.

Seçim sonrası açıklamalarda bulunan BİŞHAK Başkanı Vahap Baysal; "Bizleri yeniden dernek başkanlığına seçen bütün şehit yakınlarımıza ve gazilerimize teşekkür ediyorum. Demokratik ortamda geçen seçimde başkanlık seçimi için yarıştığımız diğer aday arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bu seçimin kaybedeni olmamıştır. Bu seçimde kazanan derneğimiz olmuştur. Bu seçimde kazanan şehit ailelerimiz ve gazilerimiz oldu. Bana oy veren vermeyen bütün şehit ailelerimizin ve gazilerimizin emrinde olmaya devam edeceğim. Dernekle ilgili yapacağımız her türlü işlerde istişare ederek kararlar almaya devam edeceğiz. Yapacağımız her türlü çalışmada bugüne kadar olduğu gibi devlet büyüklerimizin görüş ve önerilerine başvuracağız. Rabbim, bizleri şehit ailelerimize ve gazilerimize hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda mahcup etmesin inşallah" dedi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler Sivil Toplum Yerel

Özel'i topa tutan Yüksel Arslan'a, Mansur Yavaş'tan uyarı gecikmedi: Sil bu açıklamayı

Özel'i topa tutan milletvekiline, Mansur Yavaş'tan uyarı gecikmedi: Sil bu açıklamayı

Cenaze törenine gidiyorlardı! Şehidin yakınlarının bulunduğu araç şarampole devrildi

Bugün şehit düşen askerin cenazesine gidiyorlardı, araçları şarampole yuvarlandı

Nevzat Bahtiyar'ın itirafları bakanlığı harekete geçirdi! 3 kişilik özel ekip soluğu Diyarbakır'da aldı

3 kişilik özel ekip şehre girdi, cezaevindeki aile üyelerine sıra dışı önlem getirildi

Yer İstanbul'un göbeği! İşte depremlerde on binlerce canımızı yitirmenin nedeni

İşte depremlerde on binlerce canımızı yitirmenin nedeni

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });