Haberler

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Seçilmesi

Midyat Belediye Başkanı Nasıroğlu: "Kazanan, kardeşlik, barış sürecinin mimarı ve barış sürecine destek veren insanlar oldu"

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Başbakan Recep Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesine ilişkin, "Kazanan, kardeşlik, barış sürecinin mimarı ve barış sürecine destek veren insanlar oldu" dedi.

Nasıroğlu makamında yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'a sahip çıkan halka teşekkür etti.

Midyat halkının her zaman sağduyulu olduğunu, halkın ne yaptığını bildiğini belirten Nasıroğlu, "10 Ağustos seçimi ilçemize, bölgemize, ülkemize hayırlı olsun. Kazanan, kardeşlik, barış sürecinin mimarı ve barış sürecine destek veren insanlar oldu" dedi.

En büyük dileklerinin barış sürecinin devam etmesi ve sonuçlanması olduğunu vurgulayan Nasıroğlu, şöyle devam etti:

"Sonuçta en hayati önem arz eden olay barış sürecidir. Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesi onun hakkıdır. 12 yıldan beri bu ülkeye çok emeği geçti. O emeğin sonucu da inşallah cumhurbaşkanı seçildikten sonra da ülkemize, insanlarımıza, dünyaya ve bütün Müslüman kardeşlerimize gereken değeri, ilgiyi, saygınlığı gösterir. Bize oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ederim." - Mardin

Kaynak: AA / Yerel

Şehmus Nasıroğlu Midyat

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title