Haberler

Ayvalık'ta AK Parti'nin İlk Aday Adayı Akçal Oldu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Ayvalık Belediye Başkanlığı için ilk aday adayı Mehmet Ali Akçal oldu.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Ayvalık Belediye Başkanlığı için ilk aday adayı Mehmet Ali Akçal oldu.

Kalabalık bir destekçi gurupla birlikte Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanlık binasına giden eski Altınova Belediye Başkanı Mehmet Ali Akçal, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca'ya Ayvalık Belediye Başkanlığı'na aday adaylık başvurusunu yaptı. Tecrübeli siyasetçi Mehmet Ali Akçal, aday adaylığı açıkladığı sırada yaptığı konuşmada, Ak Parti'den 2004-2009 döneminden yaptığı hizmetleri anlattı. 350 yat denizde, 350 yat çekekte olmak üzere 700 yatlık Marina ve Rekreasyon Projesinin dahilinde Balıkçı Barınağı projesinin kendisine ait olduğunu kaydeden Akçal, "Bütün izinleri ve ruhsatları alınmış 57 bin metrekare dolgu alanının dolgusunu yapılmış ve sadece Mendirek dolgusu yapılıp, Yap-İşlet-Devret modeli ihalesi yapılacak hale getirilmiştir. Maalesef Asım Sürer yönetimi bu çok önemli projeyi Mehmet Ali Akçal yaptı diye durdurmuştur. Madra Barajından İçme Suyu Alma Projesi yapımlı, Arıtma Yer Tahsisi sağlanmış, ihale aşamasında olan proje Asım Sürer yönetimi tarafından durdurulmuştur" diye konuştu.

Görev süresi içerisinde Altınova Kanalizasyon Projesi, Olimpik Futbol Sahası, Terminal Projesi, Çarşamba Pazarı, Yağmur Drenaj Sistemi, Altınkumsal Kültür ve Turizm Festivali gibi çalışmalara imza attığını anlattı.

ÇAKIRCA MEMNUN

Mehmet Ali Akçal Ak Parti'den Ayvalık Belediye Başkanlığı görevine getirilmesi halinde AK Parti iktidarının tüm olanaklarını ilçeye taşımak için seferber olacaklarını kaydederek, AK Parti'nin Ayvalık'ta belediye başkanlığını kazanacağını iddia etti. Mehmet Ali Akçal gibi tecrübeli bir ismin partisinden Ayvalık Belediye Başkanlığına aday aday olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca ise amaçlarının Ayvalıklıları Ak Partinin Ak Kadrolarıyla buluşturmak olduğunu vurgulayarak, Ak Parti olarak 2014 yerel seçimlerinde Ayvalık Belediyesine mutlaka Ak Parti bayrağını dikeceklerinin altını çizdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Altınova Ak Parti Ayvalık Yerel Haberler

Azerbaycan Manat'ı Türk Lirası karşısında rekor tazeledi

Azerbaycan Manat'ı Türk Lirası karşısında rekor tazeledi

Kemal Sunal repliğiyle yapılan bel altı paylaşım Ayşe Ateş'i isyan ettirdi: Yeter ulan, yeter!

Kemal Sunal repliğiyle yapılan bel altı paylaşım Ayşe Ateş'i isyan ettirdi: Yeter ulan, yeter!

MSB, PKK'nın kirli planını ortaya çıkardı! Gizlenmek için ormanları yakıyorlar

MSB, PKK'nın kirli planını ortaya çıkardı! Gizlenmek için ormanları yakıyorlar

Bakmadan Geçme

Tete davası ne zaman? Galatasaray Tete davasında ceza alacak mı? Fenerbahçe - Petrolul Ploiesti maçı ne zaman, hangi kanalda? 27-28 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ! WP Çöktü mü? 27 Haziran Perşembe Whatsapp sorunları! #129300 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! EURO 2024 ne zaman bitiyor? Avrupa Şampiyonası Finali ne zaman? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! 28 Haziran Cuma Hutbesi yayınlandı! 28 Haziran Cuma Hutbesi tam metni! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Koca Bulma Sanatı filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? Koca Bulma Sanatı filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Recep İvedik 2 filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? Recep İvedik 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 27 Haziran Perşembe İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
'Öğrencisi öldürdü' deniliyordu! Müdür yardımcısı cinayetinin ardından bambaşka bir sebep çıktı

"Öğrencisi öldürdü" deniliyordu! Müdür yardımcısı cinayetinin ardından bambaşka bir sebep çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title