Haberler

Altaç: Gençler Çok Önemli

Güncelleme:

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, çözüm sürecinin başarıya ulaşmasının gençlerin öncülüğünde olacağını söyledi.

Ak Parti Diyarbakır İl Teşkilatı gençlerle istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Ak Partili gençler yoğun katılım gösterdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi( Ak Parti ) Diyarbakır İl başkanı Aydın Altaç, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Mehmet Galip Ensarioğlu, İl Genlik Kolları Başkanı Yunus Koca, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları, Merkez Karar, Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının gündeminde çözüm sürecinde gençliğin rolü yer aldı.

Toplantıda gençlere çözüm süreci hakkında değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu ve çözüm sürecinde en büyük desteğin gençlerden geldiğini belirterek, "Ülkemizde, Bölgemizde özellikle ilimiz de çok acılar yaşandı. Yaşanan acıların bedelini maalesef bugün herkesin zihinlerinde acı bir mazi olarak kalmış durumda bu anlamda çözüm sürecinin başarıya ulaşması yine gençlerin öncülüğünde olacaktır. Çözüm süreci sadece ülkemizin ve bölgemizi için olumlu yansımaları olmayacaktır bütün orta doğuyu, dünyayı etkileyecektir. Girdiğimiz bizler her ortamda genç kitlelere çözüm sürecinin önemini anlatıyoruz. Bir siyasi partide gençleri göremiyorsanız o partide geleceği göremezsiniz Ak Parti ile birlikte Türkiye modern siyasetle tanıştı ve Ak Parti 12 yıllık iktidarı süresince kendini her gün yenileyen her gün değişen dünyaya adapte olmaya çalışan ve öncülük eden bir siyasi partidir" dedi.

SÜRECE KOLAY GELİNMEDİ

Sürece kolay gelinmediğini belirten Altaç, Başbakan Erdoğan'a defalarca suikast girişimleri olduğunu ve partilerinin kapatılma noktasına kadar gelindiğini ifade ederek, "Daha sayamayacağımız birçok olumsuzluklar yaşandı. Bun olumsuzluklar yaşanırken en büyük dayanağımız yine gençler oldu. Bu anlamda çözüm süreci bize emanettir ve o emaneti başarıya ulaştıracak olanlarda yine gençler olacaktır. Sayın Başbakanımızın ve Ak Parti kadrolarının başlatmış olduğu çözüm süreci başarıya ulaşacaktır" diye konuştu.

Diyarbakır'ın politik, geçmişte sürekli siyaseti takip eden ve ülkeye yön veren bir şehir olduğunu belirten Altaç, "Genç nüfus olarak Avrupa da en genç nüfusa sahip olan ülkeyiz. Ekonomide, Siyasette, İş yaşamın da hayatın her alanın da gençlerin önünün açmamız lazım. Gençler bu coğrafyada iyi yetişmeleridir geleceğe dair nitelikli hizmetler üretmeli, ilkeli, dürüst ve toplumun değerlerine sahip çıkan gençleri tasavvur ediyoruz" şeklinde konuştu.

Diyarbakır'da bulunmaktan memnuniyetlerini dile getiren Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları (MKYK) Üyeleri ise çözüm sürecine yönelik değerlendirmelerde bulunan Altac'a teşekkür etti. Toplantı daha sonra soru cevap şeklinde devam etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Galip Ensarioğlu Aydın Altaç Diyarbakır Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title