Haberler

AK Parti Mersin İl Başkanı Salt Açıklaması

"AK Parti’de hata yapan varsa cezasını çeker. Biz hata yapanların arkasında değiliz, buna da bağımsız mahkemeler karar verir, biz hakimde değiliz savcı da değiliz. Biz kutlu yürüyüşümüze durmadan devam edeceğiz.

AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, "AK Parti'de hata yapan varsa cezasını çeker. Biz hata yapanların arkasında değiliz, buna da bağımsız mahkemeler karar verir,  biz hakimde değiliz  savcı da değiliz. Biz kutlu yürüyüşümüze durmadan devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Salt, il başkanlığında gerçekleşen ilçe istişare toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin son 10 yılda bu ülkeye yaptığı yatırım ve hizmetlerin çok büyük olduğunu ifade etti.

Hükümetin çok başarılı projelere imza attığının altını çizen Salt, şöyle devam etti:

"AK Partinin yetişmiş kadroları olarak çok güzel işler yaptık. Şimdiye  kadar kurulmuş olan alt yapının üzerine bir düşünün neler yapılmaz ama birileri bunu istemiyor, o birilerinin içeride de dışarıda da  ayakları var. Faiz lobisi dediğimizde birileri gülüyor, 'Her şeyi faiz lobisine' atıyorsunuz diyorlar. Dış güçler dediğimizde 'Her şeyi dışarıya' atıyorsunuz diyorlar. Biz diyoruz ki AK Parti düzgün bir parti, düzgün adamların olduğu parti. AK Parti'de hata yapan varsa cezasını çeker. Biz hata yapanların arkasında değiliz, buna da bağımsız mahkemeler karar verir,  biz hakimde değiliz  savcı da  değiliz. Biz kutlu yürüyüşümüze durmadan devam edeceğiz."

Türk milletinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sonuna kadar destek çıkacağının altını çizen Salt, şöyle devam etti:

"Dış güçler Gezi olaylarında Başbakanlığı, devlet binalarını işgal edecekti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruş ile bunlar engellendi. Bütün mesele budur. Hiç kimse kusura bakmasın 27 Mayıs 1960 tarihlerinde ki gibi bu millet koyun değil. Bu millet liderine sahip çıkacak. Liderinin de arkasında dimdik duracak. Artık bu millet uyandı. Uyanık olmamız lazım. Bunların asıl amaçları, yaklaşmakta olan seçimler. İstanbul'da Sarıgül'ün şansını arttırmak ve AK Parti'ye verebildikleri kadar zarar vermekti ama veremeyecekler. Oyun büyük oyun. Dünya da ki tüm provizyon işlemleri ABD'den geçer. Türkiye artık bir yerlere bağlı olmak istemiyor. Türkiye artık kabuğunu kırıyor. Türkiye artık eşit ortak olmak istiyor. Kavga bunun kavgası. Kuzey Irak ile 16 milyar dolarlık anlaşma yapıldı. Türkiye diyor ki bu para gelsin bir devlet bankasında bulunsun. Buradan sahiplerine dağılsın, başkaları da diyor ki hayır ABD'de bulunsun. Türkiye'de birilerine bir şeyler yaptırıyorlar adam memlekete hizmet ettim sanıyor."

Salt ayrıca, teşkilat olarak sağlam duracaklarını ve kendilerine güveneceklerini sözlerine ekledi. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Ak Parti Türkiye Mersin Yerel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title