Haberler

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen "Edirne Artık Sahipsiz Kalmayacak"

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen, seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen, seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gönülleri fethetmek için yola çıktıklarını ifade eden başkan adayı, Talatpaşa Mahalle Muhtarlığı, Edirne Sebze ve Meyve Hali, Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Bando Şefliği, Abdurrahman Mahallesi Muhtarlığı, Kirişhane Semti Aile Sağlığı Merkezi ve Bostan Pazarı Semti esnafını ziyaret ederek, bir radyo programına canlı yayın konuğu oldu.

"EDİRNE HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖREMEMİŞTİR"

Kurum çalışanları ve halkla bir araya gelerek sevinçlerine ortak olan ve dertlerini dinleyen Günşen, ortak akıl ile birlikte tüm bu sorunları kökten çözebileceklerini kaydetti. Prof. Dr. Günşen, "Osmanlı'ya başkentlik yapmış bir şehir, bugün hak ettiği değeri görememiştir. Edirne'miz tüm değerleriyle bir bütündür. Fakat ulaşımda, alt yapıda, istihdamda, kentleşmede ve temizlik konularında büyük sorunlarla baş başa bırakılmıştır. Bütün bu durumları alt alta sıraladığımızda bu şehrin yerelde sahipsiz kaldığı ortaya çıkıyor. Ortak akıl ile tüm bu kayıpları kısa sürede telafi edebileceğimize inanıyorum. Halkımız da belediyecilik konusunda bize görev verirse uzman ekibim ve projelerimle birlikte Edirne'de değişimi başlatacağım" dedi.

Katıldığı radyo programında Edirne'ye değişimi ve dönüşümü getirecek projelerini anlatan Ahmet Günşen, Edirne'yi seven herkesin şehre hizmet etmesi gerektiğini vurguladı. Hizmet üretmenin siyasetten geçtiğini söyleyen AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Günşen, "Ben siyasete yeni girmiş bir isim olabilirim ama bir aydın ve akademik kimliğimle zaten bu ülke, bu millet için siyasi fikir üreten bir aydınım. Siyaset, hizmet üretmenin yegane adresidir. Edirne'yi kendisine dert edinmiş, sevdası ve derdi Edirne olan bir insan olarak siyasete girdim. Hiçbir parti, siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin Edirne'de yaşayan, Edirne'de doğmuş büyümüş ya da ekmeğini bir şekilde Edirne'den çıkaran bütün hemşehrilerimi kucaklamak için yola çıktım. Siyasi görüşlerine saygı duyuyorum, kimseyi ötekileştirmeden herkese hizmet etmek için geleceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Osmanlı'dan miras kalan bu şehrin yeni bir kimliğe büründürülmesi lazım. Vahşi çöp depolama sistemine son verilmeli, daha modern bir sistem kurulmalıdır. Tarihi eserlerimiz atıl bir halde kaderine bırakılmamalı, Edirne pırıl pırıl bir tarih şehri olmalıdır. Nazlı Meriç Nehri'mizin ve güzel Tunca'mızın gerdanlıkları olan köprüleri ışıklandıracağım. Göç eden bir şehir olmaktan çıkıp, göç alan bir şehir haline gelebilmek için çok çalışacağım" şeklinde konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edirne Belediye Başkanlığı Ahmet Günşen Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title