Haberler

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Günşen, Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız katarak devam ediyor.

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız katarak devam ediyor. Tanıtım çalışmaları kapsamında Nişancı Paşa ve Barutluk Mahallesi Muhtarlıklarını ziyaret eden Günşen, Kıyık ve Muradiye Aile Sağlık Merkezleri personeliyle görüştü.

Kıyık Caddesi üzerinde bulunan esnafla sohbet eden Günşen, Şükrüpaşa Mahallesi'nde hanımlarla bir araya gelip sorunlarını dinledikten sonra ev ziyaretleriyle gününü sonlandırdı.

Edirne'nin Avrupa ile İstanbul arasında önemli bir konuma sahip olduğunu ve bu durumun yeterince değerlendirilmediğini ifade eden Günşen, şehrin çok kan kaybettiğini söyledi. Günşen, "Edirne, transit geçişe sahip bir konumda bulunmakla beraber, bu durum ne yazık ki iyi değerlendirilememiştir. Güzel şehrimiz, çok kan kaybetmiştir. Artık kan kaybetmeye tahammülümüz yok, en kısa zamanda bu yarayı iyileştirmek için çalışacağız. Avrupa ve İstanbul'un arasında önemli bir ticaret yolu olan bu şehir artık kaybeden değil, kazanan taraf olacak" dedi.

Esnafın sorunlarını dinleyen ve onlarla sohbet eden Günşen, "Esnafımıza hep destek, tam destek olacağız. İhtiyacı olan esnafımıza mikro kredi sağlayacağız. Turistik zanaat yapım ve satışını destekleyeceğiz. Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Anıtlar Kurulu gibi kamu kurum ve kuruluşlarıyla gerekli yerlerde esnafımıza gereken desteği vereceğim. Organik ürünlerin üretim, satış ve pazarlanmasında daima esnafımızın yanında olacağız" diyerek can çekişen esnafı yeniden canlandıracaklarını belirtti. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Günşen Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title