Haberler

Ağrı'da projelerin sergilendiği Bilim Şenliği yoğun ilgi gördü

Güncelleme:

Ağrı Doğa Koleji'nde düzenlenen Bilim Şenliği'nde çocuklar tarafından yapılan projelerin sergilendiği bilim fuarı yoğun ilgi gördü. Okul bahçesinde yapılan etkinlikte öğrencilerin projeleri tanıtıldı ve Gazze'ye yardım amacıyla hayır panayırı da kuruldu.

Ağrı'da projelerin sergilendiği "Bilim Şenliği" yoğun ilgi gördü

AĞRI - Ağrı Doğa Koleji'nde düzenlenen Bilim Şenliği'nde çocuklar tarafından yapılan projelerin sergilendiği bilim fuarı yoğun ilgi gördü.

Ağrı Doğa Koleji'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bilim Şenliği, okul bahçesinde büyük bir coşku ve heyecanla yapıldı. Çeşitli etkinliklerin yapıldığı ve öğrenciler tarafından yapılan birçok eserin sergilendiği stantlar; öğrenciler, veliler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Birçok faydalı projenin sergilendiği bilim fuarında ise öğrenciler yaptıkları projelerin tanıtımını yaptı. Öğrenci ve veliler arasında yapılan oyunların ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu. Etkinlikte öğrenciler tarafından Gazze'ye yardım amacıyla hayır panayırı da kuruldu.

Programda konuşan Okul Müdürü Engiz Eskin, bilim şenliklerinin öğrenmeye istekli bireylerin yetişmesine katkı sağladığını belirterek, "Yıl boyunca öğretmenlerimizin danışmanlığında, öğrencilerimizin hazırlamış oldukları bilimsel, sosyal, sportif ve daha birçok alanda çalışmalar bulunmaktadır. Bilim şenlikleri öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir. Bu tür etkinlikler hayal gücü ile farklılığın birleşimidir. Eğitim kurumlarının amacı da bu tür çalışmaların ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Etkinlikler Doğa Koleji Güncel Eğitim Yerel Gazze Ağrı

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title